İSTANBUL - Murat Birinci

QNB Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu, Enpara.com'un 5'inci kuruluş yılı dolayısıyla AA muhabirine yaptığı açıklamada, Enpara kredi kartının özellikle iki özelliği ile diğerlerinden ayrıştığını vurgulayarak, "Birinci özellik peşin alışverişlerin mobil ya da internet şubesinden maliyeti olmadan taksitlendirilmesi. Tabii bu imkan sınırsız sayıda değil. Ayda 3 defa ve toplam 3 bin liraya kadar işlemlerde bunu yapabiliyorsunuz. CardFinans'taki tüm özellikleri Enpara kredi kartında bulabilirsiniz. Asıl vurucu özellik ise kart aidatının olmaması. Enpara kredi kartına sahip müşterilerimizden kart aidatı almıyoruz, bilakis bir yılın sonunda onlara kart aidatı vereceğiz. Bu tutar da 100 TL olacak. Kart piyasasına değişik iki özellikle çıkıyoruz." diye konuştu.

"Biz gerçekten Türkiye'nin 'ilk' ve 'tek' şubesi olmadan işlem yapabilen dijital bankacılık platformuyuz ya da bankasıyız." ifadelerini kullanan Güzeloğlu, şunları kaydetti:

"Gelecekte teknolojinin bireysel bankacılığın önemini azaltacağını düşünüyorum. Önümüzdeki 5-10 yıl içerisinde şubenin sadece çok özellikli danışmanlık gerektirecek konularda birkaç merkezde olacak şekilde yerini koruyacağını düşünüyorum."

Enpara.com Direktörü Cumhur Türkmen de "Enpara'nın şu anki büyüklüğü 120-150 şubeli bir banka düzeyinde. 2-3 yıl sonra 250 şube büyüklüğündeki bir banka şekline gelir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA