Kayseri Valiliği'ni görüşme fail Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, TBMM'de başlayan 2016 yılı bütçe görüşmelerinin 13 günce maraton peşi sıra tamamlanacağını anlatırken, Türkiye’nin 2016 yılı umumi ihracat ücreti tahminin 155 milyar dolar, gezim gelirlerinin özellikle iktisap etmek kıl payı işlev ihracatı hedeflerinin ise 2023 yılı sonu düşüncesince 150 milyar dolar bulunduğunu söyledi. Elitaş, "Hizmet sektöründe şita turizmi de ehemmiyetli arazi tutmaktır. Turizmde çeşitliliği tasarruf etmek düşüncesince şita turizmini de yabancılara sunacağız. Ticari faaliyetlerimizi de artıracağız" diye konuştu

"KILIÇDAROĞLU KOMİSYONA TEMSİLCİLERİNİ GÖNDERSİN"

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile beraberce TBMM’de 3.5 sene beraberce kol başbuğ vekilliği yaptığını hatırlatarak, şöyleki bitmeme etti:



Ekonomi Bakanı ve Kayseri mebus Mustafa Elitaş, ev sahibi kendisine Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve emektar bakan, Kayseri mebus Taner Yıldız ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Ak Parti Kayseri il başkanı Cahit Özden ile beraberce Valilik, Büyükşehir, Ak Parti ve Erciyes dağı ziyaretlerini ‘Ekonomik olsun’’ sanarak 38 BB 001 plakalı yağız ortak minibüsle yaptırdı.

Kaynak: HABER7.COM