ATASEN, eğitimcilerin banka kredi masrafları için ücretsiz avukatlık hizmeti sunuyor.

Atasen (Ata Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası) öğretmenlerin, akademisyenlerin ve bütün eğitim çalışanlarının kullandıkları banka kredilerinin dosya masraflarını geri alabilmeleri için ücretsiz avukat tahsis etti.

Sendikadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Atasen Hukuk Servisi tarafından ÖĞRETMENLERE, AKADEMİSYENLERE ve BÜTÜN EĞİTİM ÇALIŞANLARINA dönük ücretsiz bir hizmet sunulacaktır.

Son 10 yıl boyunca bankalardan kullandığınız ödemesi bitmiş ya da devam eden her türlü kredinin dosya masraflarını sizin adınıza geri alıyoruz. Gerekirse de adınıza dava açarak paralarınızı geri alıp size aktarıyoruz.

Bütün işlemler avukatlarımız tarafından ücretsiz takip edilerek paralar hesabınıza aktarılacaktır. Kredi miktarına göre her biri 300-500 TL olan bu paraları geri almak isteyenler ad-soyad, il-ilçe, okul ve cep telefonu numarası bilgilerini [email protected] adresine e-ileti yoluyla bildirebilirler.

Mayıs ayında geri ödeme iptaline dönük yasal bir düzenleme planlandığından hak kaybı yaşamamanız için başvurularınızı Atasen Hukuk Servisi’ne gecikmeden yapmanızda yarar vardır.

Taleplerin toplanmasının ardından başvuranlara Hukuk Servisi’miz tarafından ulaşılarak bilgi verilecektir.

Diğer eğitim sendikalarının üyelerine de hizmet sunulacak olup Atasen üyelerimizin başvuruları ise öncelikli olarak değerlendirilecektir.
ÖĞRETMENLER, AKADEMİSYENLER ve BÜTÜN EĞİTİM ÇALIŞANLARI bu hizmetimizden akrabalarını ve arkadaşlarını da yararlandırabilir.

Duyurulması için gereğini rica ederim.

H. Cem KANIBİR
Atasen Genel Başkanı