"TBB Başkanımız Sayın Av. Vedat Ahsen COŞAR ve Başkanlığındaki TBB Yönetim Kurulumuz göreve geldikleri günden itibaren mesleğimize, meslektaşlarımıza, Barolarımıza ve TBB’ne çok önemli hizmetlerde bulundukları gibi, mesleki sorunların çözülmesi hususunda da son derece özverili ve titiz çalışmalar yürüterek başarılı neticeler elde etmişlerdir. Kendilerine teşekkürü bir borç bilirim.

Ülkemiz Yeni Anayasa yapım sürecinden geçmekte olduğu gibi aynı zamanda Avukatlık Kanunu’nda da bir dizi değişiklikler gündeme gelmiştir. Bu dönemde, gerek gençliği, gerek enerjisi, gerek dinamizmi, gerek hizmet aşkı ve gerekse de akademisyen kimliğiyle tanınan Ankara Barosu Başkanı Sayın Prof.Dr.Av.Metin FEYZİOĞLU’nun Başkanlığında oluşacak olan TBB Yönetim Kurulu’nun bayrağı devralması gerektiği fikri şahsi kanımca hasıl olmuştur.

TBB Başkanlığı’na ve TBB’nin diğer kurullarına adaylıklarını deklare eden veya bugünden sonra deklare edecek olan tüm saygıdeğer adaylara başarılar diler, Genel Kurul İradesine kutsal avukatlık mesleğine, meslektaşlarımıza, Barolarımıza ve TBB’ne hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. "