Av. Ömer Kavilli sosyal paylaşım sayfasından duyuruyor. 12 Ekim 2015 tarihinde duruşmalara katılmama için boykot çağrısında bulundu. İşte duruşma boykutu için dilekçe örneği ; 

İSTANBUL ........... MAHKEMESİ HAKİMLİĞİNE

DOSYA NO:

DAVACI :
VEKILI. :
ÖZÜ : Mazeret talebimiz hakkındadır.

10 Ekim tarihinde Ankara’da Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi için Türkiye’nin dört bir yanından Emek, Barış, Demokrasi taleplerini haykırmak için biraya gelen insanlar; Türkiye’nin göbeğinde, Ankara Garı’nın önünde , binlerce polisin gözü önünde katledildiler.

Emek, Barış, Demokrasi Mitingi’ni kana bulayan katliamın ardından DİSK, KESK ,TMMOB ve TTB tarafından faşist katliamı protesto etmek için 12-13 Ekim tarihlerinde tüm Türkiye’de grev ilan etmistir.
Kurumlar tarafindan bütün sendikalara, bütün meslek örgütlerine, bütün siyasi partilere, bütün işçilere, bütün kamu çalışanlarına, insanlığa sahip çıkan bütün yurttaşlara greve katılım çağrısı yapılmıştır.

Konfederasyonlar ve meslek odalarının aldığı grev kararına destek için üyesi bulundugum ......... aldığı boykot karari geregi Mahkemenizdeki 12.10.2015 tarih ve saat ..... daki duruşmamda hazır bulunamayacağım.

Mazeretimin kabulü ile yeni duruşma gününü UYAP' tan öğrenmeme karar verilmesini talep ederim. 12.10.2015

DAVACI VEKILI