AKP'nin tek başına iktidarıyla sonuçlanan 1 Kasım seçimleri, muhalefet partilerinde yeniden genel başkan ve yönetim anlayışı tartışmalarını başlattı.

ANTALYA AJANS

AKP'nin tek başına iktidarıyla sonuçlanan 1 Kasım seçimleri, muhalefet partilerinde yeniden genel başkan ve yönetim anlayışı tartışmalarını başlattı.
Dünyaca ünlü organ nakli profesörü Alper Demirbaş da bu tartışmalara Antalya'dan katıldı. Prof. Dr. Alper Demirbaş, Facebook sayfasından yaptığı paylaşımda, "Yeni CHP değil, 'Yeniden CHP' için bayrak açıyorum" dedi.
Açıklamasında hem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hem de parti yönetiminde bulunan Mehmet Bekaroğlu'na eleştirilerde bulunan Prof. Demirbaş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:



'DÜNYANIN EN DEVRİMCİ PARTİSİ SÜMSÜK BİR AYRINTI OLARAK KALAMAZ!'
"Tarihe bakın 2 hafta süren CHP kurultayları vardır. Şimdi 3 günde 2 kurultay yapan bir CHP var. Manevi mirasım akıl ve bilimdir diyen Atatürk'ün partisinde ne idüğü belirsiz delege ağalarının ve üç kuruşluk belediye rantlarının, beslemelerinin hakim olduğunun tescilidir bu seçim. Artık yeter. Biz bu oklara hep bize saplansın diye gönül vermedik. Yeni CHP değil 'Yeniden CHP' için bayrak açıyorum. CHP kurtulmadan Türkiye kurtulamaz.. CHP'nin sade bir üyesi olarak 'bayrak açıyorum'. Dünya'nın en devrimci partisi sümsük bir ayrıntı olarak kalamaz! kalmamalı! Bekaroğlu'na, Kılıçdaroğlu'na CHP'yi içselleştirmeyen herkese hodri meydan! Ya hep birlikte var olacağız ya aptalca yok olacağız! Yüreği yeten, cumhuriyete inanan, Kuvayı Miliyeci herkese açık çağrımdır.. Saygılarımla, Prof. Dr. Alper Demirbaş"





http://www.antalyaajans.net/gundem/dunyaca-unlu-profesor-bayrak-acti-yeni-chp-icin-degil-yeniden-chp-icin-h42500.html