Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde PKK'lılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

YARALILAR VAR
Şiddetli patlamada emniyet binası ve lojmanlarda büyük hasar meydana gelirken, yaralıların bulunduğu belirtildi. İlçeye Diyarbakır'dan takviye polis ve asker ile birlikte ambulans, sağlık ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde PKK'lılar bu gece İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ile lojmanlarına bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Binanın girişinde bomba yüklü araç infilak ettirilirken, PKK'lılar ardından roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Bomba yüklü aracın şiddetli patlamasında emniyet binasında yangın çıkarken, yanındaki lojmanlarda da büyük hasar meydana geldiği ve yaralıların bulunduğu öğrenildi. Saldırıya emniyette bulunan polislerin karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. Çatışma sürerken, ilçeye Diyarbakır'dan polis ve askerler ile ambulanslar, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Diyarbakır'daki hastaneler de Çınar'dan gelecek yaralılar için alarma geçirilip, doktorlar göreve çağırıldı. Çınar'daki çatışmalar devam ediyor.

Kaynak: HABER7.COM