Mini Cooper’in kime ait olduğu belli

Şike ve teşvik operasyonunun en önemli isimlerinden biri olarak gösterilen tutuklu Sivasspor eski kalecisi Korcan Çelikay’ın babası Yunus Çelikay, ağabeyi futbolcu İlhan Çelikay ve avukatı Rahmi Ofluoğlu, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Korcan’a yöneltilen en ciddi suçlama olan, “F.Bahçe’den araba aldı” iddiasının çoktan çürüdüğünü belirten Yunus Çelikay, söz konusu Mini Cooper’ın Ruken Başak’a ait olduğuna dair belgeleri gösterdi.

Kız kardeşimiz yok ki!

Kardeşinin aldığı iddia edilen arabanın gerçekte kime ait olduğunun ortaya çıkmasından sonra, bu kez de Audi ve Nissan marka araçların ortaya atıldığını söyleyen İlhan Çelikay, “Ortada bu arabalar olsa, onların da Korcan ile ilgisi olmadığını kanıtlarız” dedi. İlhan Çelikay, “Arabayı kız kardeşinin adına aldığı söyleniyor. Oysa biz iki erkek kardeşiz. Anne ve babamın başka çocuğu yok” dedi.

Komiser bile söyledi

Ağabey Çelikay, “F.Bahçe şampiyon olmasa, Korcan 2. golü yemese bu operasyon yapılmazdı” derken, avukat Ofluoğlu da şunları söyledi: “Tahliye olduğunda bu operasyon çökeceği için Korcan’ı bırakmıyorlar. Müvekkilime İbrahim Akın gibi oyun oynanmak istendi. Emniyette ‘Avukatımı istiyorum’ diye bağırdığı haberi gelince gidip müdahale ettim. İfadeyi alan komiser, Korcan’ın masum olduğunu bize bizzat kendisi söyledi.”

Fotospor'un Manşetten Verdiği Haberin tam Sayfa Haberini Okumak için birinci ve ikinci sayfayı Tıklayınız.

1.TAM SAYFA İÇİN TIKLAYINIZ.

2.TAM SAYFA İÇİN TIKLAYINIZ.





Fotospor Gazetesi...