Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerika'da Kalp Krizi Sebebi ile Hastaneye Kaldırıldı İddiası ortalığı karıştırdı. "Erdoğan kalp krizi mi geçirdi" sorusu, sosyal medyanın en büyük konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sara nöbeti geçirdiği ve ambulansın müdahale için geldiği iddiasının yer aldığı bir video Twitter ve Facebook'ta deprem etkisi yarattı.

 "Erdoğan kalp krizi mi geçirdi" sorusu, sosyal medyanın en büyük konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sara nöbeti geçirdiği ve ambulansın müdahale için geldiği iddiasının yer aldığı bir video Twitter ve Facebook'ta deprem etkisi yarattı. 

Videonun aslı olmadığından dolayı sizlerle paylaşamıyoruz.
Video paylaşım sitesi youtube'da yayınlanan bir videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika'da kalp krizi sebebi ile hastaneye kaldırıldığına dair görüntülere yer verildi. Henüz kesinleşmeyen bilgilere göre Erdoğan'ın bulunduğu yere ambulans çağrılmasının sebebinin bir epilepsi krizi de olabilir. Video kaydı esnasında Erdoğan'ın korumalarının panik içinde koşuşturması ve binanın dışında "Katil Erdoğan" sloganı atan protestocuların bulunması dikkat çekiyor.

Erdoğan hastaneye kaldırıldı mı? Haber yalan çıktı

Amerika temasyanını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rahatsızlandığı yönünde kara propaganda yapmaya çıkaranlar amacına ulaşmadı. Erdoğan 'kalp krizi geçirdi' yönündeki haberlerin düzmece ve kurgu olduğu ortaya çıktı.

KAYNAK PARALEL YAPILANMA

Paralel örgütün bu dedikoduyu yaydığı sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brookings Enstitüsü’ndeki konuşmasının ardından temaslarına devam etmek üzere önce Cezayir Başbakanı ile St Regis Oteli'nde bir araya geldi. Libya krizi ve Kuzey Afrika’daki gelişmeler hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından Danimarka  Başbakanı Lars Lokke Rasmussen'ı kabul etti.

ABD'de köşeye sıkışan FETÖ'nün 'Erdoğan hastalandı' oyunu tutmadı

ABD'de bulunan Cumhurbaşkanının rahatsızlandığı yönünde kara propaganda yapmaya başlayan paralel çetenin, Erdoğan 'kalp krizi geçirdi' yalanı elinde patladı.

http://anladik.com/guncel/cumhurbaskani-erdogan-hastaneye-kaldirildi-iddiasi-h38706.html