Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutunun uğrunda birleşen vatandaşlar, mevlit haset nedeniyle namına yârenlik gösterisinde bulundu.

Vatandaşlar, ellerinde 'Uzun metodlar derinliğine insanla yürünür', 'Kahraman muntazır yığınlarını kahramansız salıverme Allah'ım', 'İyi ki doğdun REİS' ve 'Ömrünüz artağan olsun' yazılmış pankartlar ve Erdoğan posterleri taşıyarak, tezahüratlar eşliğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mevlit gününü kutladı.

Cuma namazına kıymetlendirmek düşüncesince konutundan çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kalabalığı görür görmez aracından indi. Vatandaşların yanına revan Erdoğan, teşekkürname ederek, bazılarıyla tokalaştı, bazılarıyla da ışık çektirdi.

Kalabalığa seslenen Erdoğan, yayınlanan dikkat ve alakadan ötürü teşekkürname ederek, şunları söyledi:

'Bugüne denli nite bu yolda yürüdüysek, bundan böyle da azimli ortak duruşla yürümeye bitmeme edeceğiz. Allah'ın bize verdiği ömrü inşallah bu yolda tüketmekte kararlılığımız var. Bu kararlılığımızla sonuna denli inşallah sürdüreceğiz. Bütün derdimiz, milletimizin evren devletleri ortada en yukarı sıralara çıkmasıdır. Bütün derdimiz, aşkımız, ülkemizin çağdaş medeniyetler düzeyinin üstünde, en yüksek ortak yere inşallah ulaşmasıdır. Bu mevzuda kararlılığımız var. Bu mevzuda duamız ve dileğimiz var. İşte bu mevzuda sizler varsınız. Hep bu arada bu yolda yürümeye inşallah bitmeme edeceğiz.'

Vatandaşlar, hitabının arkası sıra Erdoğan'a, üstünde 'Büyük şef bey seni seviyoruz' yazısı mevcut mevlit haset pastası verdi. Bir müddet şimdi vatandaşları selamlayan Erdoğan, aracına binerek Kasımpaşa Merkez Camisi'ne gitti.

Kaynak: AA