TOKAT-Ekber Türkoğlu

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'un, 29 Aralık 2015'te, evlerinin önünde oynarken kaybolmasının ardından, uzun süre devam eden arama çalışmalarından sonuç çıkmaması üzerine, çocukların aileleri, bir süre önce Tokat Valisi Cevdet Can'ı makamında ziyaret ederek, yardım talebinde bulundu.

Bunun üzerine geçen hafta tekrar çalışma başlatan ekipler, şu ana kadar bir emareye rastlamadı.

Bayram Erol'un annesi Adile Erol, "Geçen hafta Kelkit Çayı'nda ve ormanlık alanlarda aramalar yapıldı. Günümüz zor geçiyor. Bekliyoruz, dua ediyoruz çocuklarımız gelecek diye. Bir haber, bir iz yok. Çocuğumu sürekli rüyamda görüyorum. Kokusunu özledim çocuğumun. Ne dirisi ne ölüsü, hiç bir ize rast gelinmedi." dedi.

Rüyasında çocuğunu bazen yaşıyor, bazen yaşamıyor olarak gördüğünü anlatan Erol, çocukların yaşıyor olmasını ve onlara kavuşmayı temenni etti.

"Hafriyat dökülen yer aransın"

Hafriyat dökülen yerin de aranmasını istediklerini belirten Erol, şöyle konuştu:

"Dilekçe verilmesi gerekiyormuş. Kaymakamımızdan rica ediyorum. Oranın tekrar kepçe ile aranmasını istiyoruz. Çocuğumu rüyamda görüyorum. Namaz kılıp dua ediyorum, inşallah hayırlı bir haber gelir diye. İnşallah çocuklara ait bir iz bulunur. Bilen, gören Allah rızası için haber versin. Bu kadar aramalara rağmen bulunamadıysa belki de çocuğumuz yaşıyor olabilir, kaçırılmış olabilir. Başka bir şey aklımıza gelmiyor. Götüren insanda da vicdan olduğunu zannetmiyorum. Bizim kaç aydır çektiğimizi bir Allah bilir, bir de biz. Dualarımız çocuklarımızla. İnşallah bir gün çocuğumuzu görürüz."

Kaynak: AA