Sürekli yolsuzlukların odağı olarak gündeme gelen Ataşehir Belediyesi, bu kez uyguladığı baskı ve zulümle gündemde.

Geçtiğimiz günlerde Ataşehir Belediyesi çalışanları akşam mesai sonrası evlerine gitmek üzere, her zamanki gibi servis araçlarına bindiler. Baskı bundan sonra başladı. Çalışanlar servislerin kendilerini evlerine bırakacaklarını düşünürken, CHP tutuklu Milletvekili  Enis Berberoğlu'na destek için Maltepe cezaevine götürülecekleri bilgisini aldılar. Çalışanlar bu duruma tepki gösterdiler.

MESAİ SONRASI ZORLA CEZAEVİNE GÖTÜRDÜLER

Maltepe Ceza Evine sözde adalet eylemine gitmeyeceklerini söylemeleri ve bu konuda kararlı olduklarını ifade edince; Belediye Başkanının kesin talimatı olduğu, bundan sonra mesai sonrası Maltepe Cezaevine gidileceği söylendi.

Çalışanlar yine de gitmemekte kararlı olunca, servisler çalışanları servisten indirerek evlerine de bırakmadılar.

Belediye çalışanlarından alınan bilgiye göre, son bir haftadır, çalışanlar bu haksız ve baskıcı uygulama dolayısıyla evlerine, kendi imkanları ile gidip geliyorlar.

ÇALIŞANLAR İŞTEN ÇIKARILMA KORKUSU YAŞIYOR

Çalışanlar özellikle de taşeron şirket üzerinden çalışanlar, bu uygulama neticesinde işten çıkarılma endişesi yaşıyor.

Diğer yandan memur çalışanlar dahi eylem için zorlanıyor.

CHP’nin başlattığı sözde Adalet yürüyüşü eyleminde de samimi olmadığı, ismi adalet yürüyüşü olan bir konuda bile sergiledikleri adaletsiz ve baskıcı tavırdan ortaya çıktı.

Basının karşısında Adalet herkese lazım diyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi belediye çalışanlarına baskı ve zulüm uygulayarak Adalete ne kadar inandığını! Adalet anlayışını bir kez daha  gösterdi.

Kaynak: HABER7.COM