AKP ve Cemaat savaşı rüya yorumlarında da devam ediyor. Cemaat’e yakınlığıyla dikkat çeken “Rüya Arşivi” isimli rüya tabiri sitesinin son zamanlarda manşetinde yayınlanan yorumların Hükümet’e karşı olduğu görülüyor.

Sitede, “Erdoğan iktidardan düşecek” ve “Hizmet hareketinin ömrü uzun” başlığıyla yayınlanan rüya yorumlarında Tayyip Erdoğan’ın hatalarıyla yüzleşeceği, Fethullah Gülen’in şöhret ve kuvvetinin tüm dünyada artacağı gibi yorumlar bulunuyor.

“Erdoğan iktidardan düşecek” başlığıyla verilen rüya yorumundaki “Dünya saltanatı geçicidir. Tayyip Erdoğan da çok yakında bu gerçekle yüzleşecek…” cümlesi dikkat çekiyor.

İŞTE O SİTENİN “ERDOĞAN İKTİDARDAN DÜŞECEK” YORUMU

“Cemaatin içinden biri değilim ama içeriğini beğendiğim için diğer gazetelerle birlikte “Zaman” gazetesi de alır ve takip etmeye çalışırım.

Dinime karışıp saldırmadıkça, dindar insandan çok, dürüst insana saygılıyım (ikisini bir arada bulmak çok zor).

Din adına aldatmak kadar da aldanmak beni üzdüğünden, dikkat etmeye çalışıyorum.

Kendisi ve hiç kimse “Peygamberdir” demediği halde Başbakan’ın Hocaefendiye “Yalancı Peygamber” diyebilmesi, beni koparmak için yeter.

12 Nisan'da katılacağım “Herkes O’nu Okuyor; Sonsuz Nur” rehberi öyle bir iddiada bulunacak olsa; “Müseylime” niyetine silahımı önce ona doğrulturum.

Efendimizi (S.A.V) o kadar çok seviyorum ki, bu konuda asla laf kaldıramam.

(Başörtülü değilim ama mitingine katılıp AK Partiye oy vermiş biriyim).

Neler oluyor, kim hakl kim haksız Rabbim (cc) bana rüyamda gösterse diye dua edip yattım. İki rüya gördüm. Kendim yorumlayamayınca da size bıraktım.

G.E - ZONGULDAK

1. Rüya: İnişli yokuşlu, solumda mağaralarda olan büyük bir kırsalda, değişik yaş ve gruptan insanlarla el ele tutuşmuş yürüyoruz. Neşeliyiz, heyecanlıyız. Karşıdan Abdullah Öcalan gelip aramıza karışmak isteyince önce tedirgin olsam da halkada ona yer açıyoruz. Mahcup ve tedirgin iki taraftan da elini tutup zinciri tamamlıyoruz.

2.Rüya: Yüksek bir binanın en üst katındaki hıncahınç, sadece başörtülü kadınlar olan erkeksiz, büyük salonundayım.

Sağ köşede yönetici odası gibi küçük bölümde kadın dolu.

Başbakan Erdoğan salondakilerin arasından geçerek oraya giriyor, ben de orada oluyorum. Dipteki bir kadına: “Şunu birde senin ağzından dinleyeyim” diyor.

Acaba okuyacak mı? Diye başımızı döndürüp o yöne bakıyoruz. Diğer kadınlar sadece kalabalık oluşturup, yüzünün anlamı yokken; onun ki beliriyor. Esmer, sıradan orta yaşlı bir yüz! Şiir-ilahi-naat mı diye anlamaya çalışırken çok hüzünlü bir yüz ve sesle ilk mısrası:”Hatalarla dolu insanlarız” diye okumaya başlayınca, ses tonunun içtenliğinden hepimiz etkileniyoruz.

Sonra Başbakanı salondaki kadın kalabalığının ortasında ama kimse olmayan bir mekândaymış gibi secde halinde namazda görüyorum.

Selamlar…

RÜYANIN TABİRİ:

Türkiye'de bir çok insan gibi siz de AKP'nin son dönem icraatlarını anlamaya çalışıyor. Hangi tarafta yer alacağınızı belirlemeye çalışıyorsunuz.

Rüyanız ülkemizdeki benzer iki endişeye cevap niteliğinde.

1. Rüyanız Abdullah Öcalan'ın etkisindeki siyasi akımının elde edeceği başarıya işaret etmektedir. Türkiye yaşanan terör olayları nedeniyle "Terörist ile Kürt Vatandaşı" birbirinden ayırmada zorlandı. O nedenle toplumda Kürt kardeşlerimize karşı bir soğukluk oluştu. Rüyanız aradaki soğukluğun giderek yeniden birlik ve beraberlik içinde yaşanılacağına, Çanakkale ruhunun dirileceğine, dargınlıkların ve husumetin azalacağına işaret etmektedir.

2.Rüyanız ise Tayyip Erdoğan'ın doğru yolda olmadığına işaret etmektedir.

İmam Nablusi;

“Bir kimsenin rüyada kendisini isteyerek kadınlar cemaatıyla oturduğunu görmesi, «Onlar oturanlarla beraber olmalarını hoş gördüler» (Sûre-i Tevbe, ayet 87) mealindeki ayet gereğince, o kimsenin tembelliğine ve işe yaramaz bir kimse olduğuna delalet ettiğini söyler. Tevbe Süresi'nde geçen «onlardan-) maksad kadınlardır.”

Rüyanızda Tayyip Erdoğan'ın kendi isteğiyle kadınların arasına gelmesi, onlarla birlikte oturması kolay düşeceği hatalara işaret etmektedir.

İmam Nablusi'nin tembellik ve işe yaramaz tabiri; iktidarı kaybetmesine, boş zamana, tevbe ve kulluktan başka işlerin kendisine fayda vermeyeceğine işaret etmektedir.

Tayyip Erdoğan'ın kadınların arasında secde eder bir halde görülmesi ve yalnızlık hissi olan bir alanda secdede görülmesi iktidardan düşeceğine, acze ve tevbeye işaret etmektedir.

Tayyip Erdoğan bundan sonra sık sık hatalarıyla yüzleşecek ve kısa sürede yalnızlaşacak. Eğer içine düşeceği bu imtihanı aşabilirse, ahiretini kurtarmak için çabalayacak.

Dünya saltanatı geçicidir. Tayyip Erdoğan da çok yakında bu gerçekle yüzleşecek...

Secde halinde görülmesi tevbe kapılarının açık olduğuna Yüce Allah'ın henüz kalbini mühürlemediğine de işaret etmektedir.

Bu rüya akıl sahipleri için uyarıcı ve uyandırıcıdır.

İman Ehli için dünya saltanatı kıymetsizdir. Esas kıymetli olan Allah'ın rızası ve ahiret kazancıdır.

Rüyanız gafletten uyanmayanlar için can yakıcı azabı hatırlatması açısından ibretlerle doludur.”

İŞTE SİTEDE YER ALAN O MANŞETLER: