17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u başını keserek öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan, Silivri'de 5 No'lu L tipi kapalı cezaevinde yatan Cem Garipoğlu kendini asarak intihar etti. Cem Garipoğlu'nun başına nalyon poşet geçirip kendini asmak suretiyle intihar ettiği sabah saatlerinde yapılan kontrollerde ortaya çıktı. Cem Garipoğlu'nun cenazesi, otopsi yapıldıktan sonra ailesine teslim edilecek.

VAHŞİCE ÖLDÜRMÜŞTÜ

Lise öğrencisi Münevver Karabulut 3 Mart 2009'da erkek arkadaşı Cem Gariboğlu tarafından vahşice öldürülmüştü. Genç kızın başını testereyle kesip cesedini İstanbul Etiler'deki bir çöp konteynerine bıraktığı ortaya çıkan Cem Garipoğlu 197 gün sonra teslim olmuştu. Garipoğlu 18 Kasım 2011'de 24 yıl hapse çarptırılmıştı. Cinayet uzun süre Türkiye gündeminde kalmıştı.

'34 YAŞINDA CEZAEVİNDEN ÇIKACAĞIM' DEMİŞTİ

Habertürk'ün bir süre önce cezaevinde görüştüğü 22 yaşındaki Cem Garipoğlu, 34 yaşında cezaevinde çıkacağını ve yeni bir hayata hazırlık yaptığını söylemişti.
24 yıla mahkûm olan Garipoğlu, "2025'te buradan tahliye olduktan sonra Çin'e gidip uluslararası hukuk okumak istiyorum. Daha önce 1-1.5 yıl Çin'de yaşamıştım.
Çince konuşmayı ve yazmayı biliyorum. Sevdiğim bir ülke. En çok gelecek vaat eden ülke olarak görüyorum. Bu nedenle Çin'e yerleşip eğitimimi tamamlamak istiyorum. 34'üncü yaşıma hazırlanıyorum" diye konuşmuştu.
Cinayetle ilgili hiçbir soruya yanıt vermeyen Garipoğlu, kamuoyu baskısı nedeniyle en üst sınırdan hapse mahkûm olduğunu söylemiş, adil yargılama yapılmadığını öne sürmüştü. Garipoğlu, spor yaparak kendine baktığını da belirtmişti..




Posta Gazetesi