MERSİN

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Mersin İl Koordinatörlüğünce desteklenen planlara müteveccih Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) konuşma salonunda planlı temsili çek ödeme törenine katıldı.

Elvan, meydana getirdiği konuşmada, 1 Kasım seçimlerinden evvela gine bire müşterek salonda rustik kalkınmaya müteveccih müşterek izlence düzenlediklerini, plan geliştiren ve envestisman gerçekleştirmek isteyenlere simgesel çek verdiklerini anımsattı.

'Çeklerde ilaçta bulunduğu üzere kare kod uygulamasına geçeceğiz'

Çeklerde ilaçlarda bulunduğu üzere karekod uygulamasına geçileceğini kail Elvan, laflarını şu biçimde sürdürdü:

'Dolayısıyla bu çeşit sahtekarlıkların, kısaca eskiden yaşanan, başta iş dünyamızı, yatırımcılarımızı kandırmaya çalışan, kusur yolda bulunan vatandaşların önüne bu biçimde ehemmiyetli seviyede eski olacağız. Bununla ait emekleri dün arkadaşlarımız tamamladılar. İnşallah envestisman ortamının iyileştirilmesi çerçevesinde bu yapacağımız düzenlemeyi de geçenlerde sizler de rüyet olanağına kavuşacaksınız.'

Muhabir: Mustafa Güngör

Kaynak: AA