Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Kayseri'de ortaöğretim talebesi kızın uğramış olduğu cinsel istismar kararı intihar etmiş olduğu iddiasına, 'Cansel benim kızım, benim kızımdan da öte. O yaşlarda benim de müşterek kızım var. Ha benim kızım ha o, tek farkı yok. Cansel, benim içimde yanan müşterek ateş' dedi.

Çeşitli ziyaretler düşüncesince geldiği Denizli'de, AK Parti İl Başkanlığında gazetecilerin Kayseri'de uğramış olduğu eşeysel sömürme kararı intihar etmiş olduğu öne sürülen kızla ilişik sorularını cevap veren Ramazanoğlu, hanıma müteveccih herhangi müşterek ayrışık şiddete, avrat cinayetlerine, kız çocukları, dinç kızlar ve hanımlara müteveccih herhangi müşterek ayrışık eşeysel tacize, bakir toleransla yaklaştıklarını belirtti.

Ramazanoğlu, bu mevzuda gerçekleşmiş kâffesi vakalara bakanlığının hukukçularının çabucak karışan olduğuna ayraç ederek, 'Bireysel kendisine da izlem ediyorum. Kesinlikle tek güzel çözüm indirimi uygulanmaksızın en ciddi cezanın verilmesi dair da sonuna derece takip edeni oluyoruz' dedi.

Kendisinin ilk önce müşterek ana bulunduğunu vurgulayan Ramazanoğlu, şöyleki konuştu:

'Böyle müşterek vakası vicdanımızın bildirme etmesi cins değil. Eğitim yuvaları dediğimiz yerde, kılıç çocuklarımızı öğretmenlere delibozuk ediyoruz. Bu emanete bu biçimde müşterek fiiliyatta bulunulması, katiyen müşterek ana ve ata kendisine hiçbirimizin bildirme etmesi cins değil. Bu toplumumuzun değerleri var. Tekrar toplumda bu mevzularda da müşterek hassaslık ve farkındalık tekvin etmek istiyoruz. Bir ana kendisine bu vakası vicdanım, banko reddediyor. Ailemize de şu anda ruh bilimsel kendisine dayanaklık etmek veriyoruz. Biz, ailemizin, çocuklarımızın, kadınlarımızın ve gençlerimizin yanındayız. Cansel benim kızım, benim kızımdan da öte. O yaşlarda benim de müşterek kızım var. Ha benim kızım ha o, tek farkı yok. Cansel, benim içimde yanan müşterek ateş.'

Kaynak: AA