BURSA'da, gizli ilişki yaşadığı Ç.Ş.'nin dünyaya getirdiği bebeği çöp konteynerine atarak ölümüne neden olduğu öne sürülen S.D. çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Çöp konteynerinde bulunan bebek cesedi ise, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Merkez Osmangazi ilçesinde tornacılık yapan S.D., kendisi gibi bekar olan Ç.Ş. ile birliktelik yaşadı. Bu birliktelikten hamile kalan Ç.Ş. gittiği tuvalette 8 aylık erkek bebeğini dünyaya getirdi. Kanaması durmayan Ç.Ş., Çekirge Devlet Hastanesi'ne gitti. Burada doktorlar genç kadının evde doğum yaptığını öğrenince polise haber verdi. Bunun üzerine polisler Ç.Ş.'nin birlikte yaşadığı S.D.'yi gözaltına aldı.

'BEBEK ÖLÜ DOĞDU' DEDİ

Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen S.D. verdiği ifadesinde, bebeğin dünyaya ölü olarak geldiğini, bu nedenle poşete koyduktan sonra karanlık çökünce Eski Gemlik Yolu'daki Veyselkarani Mahallesi'ne götürüp burada çöp konteynırına attığını söyledi. Polisler tarafından çöpten alınan bebek cesedi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan ve dün akşam adliyeye çıkartılan S.D., 'Kasten öldürmenin ihmali davranış neticesi gerçekleşmesi' suçundan tutuklandı. Hastanedeki ifadesinde, dünyaya getirdiği bebeğin yaşadığını söyleyen Ç.Ş. de taburcu edildikten sonra adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: DHA