Bursa'da inşaat malzemeleri satan dükkanı bulunan 29 yaşındaki Muhittin Çiçek, icraya gelen Avukat Erhan Aksoy'a "ben sana borcumu ödedim.

Tefecimi oldun sen diyerek falçatayla saldırıp boğazından yaraladı. İcra görevinde bulunan dört polis tarafından etkisiz hale getirilen iş yeri sahibi gözaltına alındı.

Eskişehir Barosu Avukatlarından Muhittin Çiçek dün ödemediği 7 bin 500 lira borcunu ödemediği iddiasıyla, Bursa 7. İcra Müdürlüğ' görevlileri ve dört polis memuru ile inşaat malzemeleri satan Muhittin Çiçek'in Bağlarbaş Mahallesi Huzur Caddesi'ndeki işyerine gitti.

Muhittin Çiçek, "Ben bu borcu sana taksitle ödedim. Daha ne borcundan bahsediyorsun diyerek çıkıştı. Çiçek'e, Senin borcun daha bitmedi diyen Aksoy, görevlilerden alacaklarına karşılık işyerinde tesbit yapılmasını istedi. Buna sinirlenen Muhittin Çiçek cebinde bulunan falçatayı çıkararak Avukat Erhan Aksoy'ı boğazından yaraladı. Öfkeli işyeri sahibini icra işlemi için gelen polis memurları güçlükle etkisiz hale getirip gözaltına alırken, olayın tanığı olan 7. icra Müdürlüğü görevlileri ise uzun süre şok yaşadılar. Görevliler, Olaya tanık olduk. Çok ama çok korktuk. Gördüğümüz o manzarayı yaşamız boyunca unutamayız dediler.

HASTANEYE KALDIRILDI

İşyeri sahibi Muhittin Çiçek tarafından falçatayla boğazı kesilen Avukat Erhan Aksoy olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulaması yapılan Muhittin Çiçek ise borcunu ödemesine rağmen ekmek teknesine haciz konulmasını kabul edemediğini söyledi.

Sorgulaması devam eden Çiçek, ifadesinin ardından adliyeye çıkartılacak.

haber7