ANKARA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonla ilgili bilgi aldı.

Soylu burada yaptığı konuşmasında, "Dün Trabzon'dan dönüp Sayın Cumhurbaşkanımızı ziyaret ettikten sonra arkadaşlarımızla Diyarbakır Lice'ye gittik. Hem planladığımız operasyonun nasıl gittiğini, hem de evlatlarımızın moral seviyesinin ne olduğunu, hangi adımları attığımızı, hangi adımları atmamız gerektiğini orada gözden geçirdik. Şunu söylemek istiyorum. Devletimizin, milletimizin terörle mücadele konusunda ortay koymuş olduğu kararlılık aynı hızla devam etmektedir. Ama terörle mücadele eden güvenlik kuvvetlerimizin tamamının morali en yüksek seviyededir." dedi.

"Bunda en önemli etken sizlersiniz. Sizlerin duaları, sizlerin destekleri, sizlerin ortaya koymuş olduğu bu büyük anlayıştır."diyen Soylu, şöyle devam etti:

"Güzel işler yapıyorlar. Bunları buradan silmeye kararlıyız ama daha yeni başladık. Hele önümüzdeki günlerde olanları duydukça başta şehit ailelerimiz olmak üzere bu millete, bu ülkeye zarar verenlerden şu gönlü daralan, sıkışan bütün milletimiz büyük ama büyük bir ferahlık duyacaktır. Kararlıyız, kararlılığımıza aynı şekilde devam edeceğiz."

Kaynak: AA