ANKARA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TCDD Behiçbey Tesislerinde düzenlenen iftar programında bakanlık personeli ve aileleriyle bir araya geldi.

Burada yaptığı konuşmada ulaştırma ailesi olarak büyük projeleri yapmanın, pek çok büyük projeyi bitiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Arslan, "Bu bakanlığın duayeni, bu bakanlığın gerçekten hamisi, 14 yıl bu aileye abilik yapan birini bugün başbakanlık koltuğunda görmek, onun başbakanlıkta vereceği destekle bir kardeşiniz olarak bugün ailenin sorumluluğunu en azından bakan seviyesinde almış olmak beni hem duygulandırıyor, hem memnun ediyor." diye konuştu.

"Başarımızı çekemeyenler var"

Bakan Arslan şunları söyledi:

"Türkiye'de büyük projeler hayata geçirdiğimiz için, Türkiye sadece haritalar üzerinde Asya ile Avrupa arasında köprü olma konumundan çıkarak bütün ulaştırma türlerinde gerçek koridor haline geldiği için, bu pozisyondan ticari ve ekonomik olarak yararlandığı için, diğer ülkelerle sosyal ve beşeri ilişkilerini geliştirdiği için ne yazık ki başarımızı çekemeyenler var."

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın imkansızın nasıl başarılabildiğini gösterdiğini ve göstermeye devam edeceğini vurgulayan Arslan, "Birliğimize ve beraberliğimize kastedenler bilsinler ki dün olduğu gibi bugün de yarın da bu birliğe halel getiremeyecekler. Onlara Türkiye'nin ve bu bakanlık çalışanlarının nasıl bir gelecek tahayyül ettiklerini göstereceğiz. Sadece söylemde kalmayacağız, projeleri tek tek bitirerek ispatlayacağız." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ayşenur Sağlam,Erhan Cihan Ünal

Kaynak: AA