İSTANBUL

Borsa İstanbul'da iş gören Beşiktaş hisseleri, evvel gıcır stadın açılışının yapılması ve Fenerbahçe'nin nokta kaybı ile topu topu zamanların en faziletli kapanışını yaptı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ hisselerinin fiyatı, ayak topu takımının şampiyona uğrunda en benzeyen rakibi Fenerbahçe'nin toy nokta kaybı ve gıcır stadı Vodafone Arena'nın açılışının peşi sıra çağ yüzdelik 16,49 terfian haset 6,50 TL'den tamamladı.

Bu gece ezanı Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursa ile oynayacağı yarışma öncesinde Borsa İstanbul'da topu topu zamanların en faziletli kapanışını meydana getiren Beşiktaş hisselerinin fiyatında, devir ortamında tanıdık en faziletli düzey rekoru ise Temmuz 2005'teki 7,71 TL seviyesinde bulunuyor.

Beşiktaş, ortalık kıymeti listesinde zirvenin sahibi

Beşiktaş Futbol Yatırımları'nın mecmu ortalık kıymeti 1 bilyon 560 milyon liraya ulaşarak 'en faziletli ortalık ederine cemaat spor şirketi' unvanını arka kazanırken, çağ 1 bilyon 207 milyon liraya gerileyici Fenerbahçe Futbol AŞ ikinci sıraya indi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin ortalık kıymeti 387 milyon lira, Trabzonspor Sportif Yatırımlar'ın ise 176 milyon teklik seviyesinde bulunuyor.

Muhabir: Bekir Gürdamar

Kaynak: AA