Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kastamonu'da düzenlenen AK Parti mitinginde ''Bahçeli benim adım Tayyip Erdoğan. Ben hayatım boyunca hamdolsun bu vatanımı bu milletimi kimseye satmadım. Onun hesabını siz verin siz'' dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Kirli siyaset diyenler CHP’ye MHP’ye BDP’ye oy versin. Temiz siyaset diyenler Ak Parti’ye oy versin. Son derece kirli, edep dışı ahlakdışı siyaset tarzını benimsediler.  Sayın Bahçeli madem güveniyordun niye gönderdin? Onlarla devam etseydin. Sonuna kadar arkasında dursaydın. Böylece MHP’yi tehdit ettiler, şantaj başladı.

"BENİM ADIM TAYYİP ERDOĞAN"

Sonra bizim gençlerimiz şehit olmasın diye verdiğimiz çözüm mücadelesini baltalama vazifesini üstlendiler. Oslo’da yapılan görüşmeleri kamuoyuna sızdırdılar. Montajlayarak sızdırdılar. MİT’in müsteşarını 7 Şubat’ta gözaltına almak istediler. Bu Bahçeli ne dedi? Sen İmralı’ya ne söz verdin dedi. Bahçeli benim adım Tayyip Erdoğan. Ben hayatım boyunca hamdolsun bu vatanımı bu milletimi kimseye satmadım. Onun hesabını siz verin siz.

Burayla ilgili idam kararını sümen altı ettiniz. 17 aralıkta yolsuzluk rüşvet iftiraları atarak saldırdılar. İllegal olarak kaydedilen ses kayıtlarını servis etmeye başladılar.

Bunların terör örgütünden ne farkı var? aynı şeyi bunlar yaptı. İşte Pensilvanya’daki zatın konuşmalarını dinliyorsunuz, neler söylüyor neler.

Ne kaymakam, ne vali, ne emniyet. Eğer gerekli tedbiri almazsa gereğini biz yaparız. Benim vatandaşımı kimse tehditle sindiremez. Ne diyor şimdi halkımız? Yetti be.

"KIZ ÇOCUKLARINA ŞANTAJ YAPIYORLAR"

Kız çocuklarımıza, seni ailene şikayet ederiz. Elimizde görüntüler var diyorlar. Kızcağız tabi korkuyor, acaba ne oldu? sonra öğreniyoruz ki, üniversitedeki erkek arkadaşıyla görüşmesini farklı şekilde annesine babasına yansıtıyorlar. Bunlar ahlaktan falan nasibini almamış.

"METRO TURİZM SAHİBİ AÇIKLAMA YAPTI"

Esnafa ne diyorlar biliyor musunuz? Senin telefon kayıtların elimizde bunu yayınlarız. Samsunlu Metro Turizm sahibi açıklamalar yaptı. Tehdit ettiler, bize şu kadar para vereceksin kayıt dışı. Yıllarca yardımcı oldum diyor adam. Ama bir dakika, bak adamcağızı tehdit ediyorlar. O da şimdi makbuzlu olan yardımın dışında etmediğin için, sen mi böyle yapıyorsun diyorlar ve içeri alıyorlar. Kim? Paralel yargı.

"KANIMIZI HELAL ETMEYİZ DİYORLAR"

İçerde yatan metro turizmin sahibi bunları açıkladı. Bunlar o kadar ileri gittiler ki, hasta bir kadına, senin kardeşine kan verdik, eğer CHP’ye oy vermezseniz kanımızı helal etmeyiz diyorlar. Emeğiyle geçinen insanları ahlaksızca sömürüyorlar. CHP’ye MHP’ye oy verdirerek yemin ettiriyorlar. Bu yeminlerin hiçbir geçerliliği yok. Kuran’a el bastırıyorlar. Anne babalarıyla kardeşleriyle akrabalarıyla kavga ediyorlarmış, hiç bunlara inanmayın.

30 Mart’tan sonra sizi tutuklayacaklar diyorlar. Bunlara da inanmayın. Biz bu terör örgütü yöneticilerinin inlerine kadar elbette gireceğiz. Bu ahlaksızlar sandık üzerinde de tuzaklar hazırlıyorlar. Oy pusulalarını geçersiz hale getirmek için çaba sarf ediyorlar. Oy pusulanızda en ufak bir kalem çiziği görmeyin. İade edin. Tertemiz olacak oy pusulası.

Merhum Ecevit-Bahçeli ve Yılmaz, bunların döneminde zulüm yapıldı. Hastaneler rehin alınıyorlardı. Biz o senet topladıklarını bildiğimzi için, hasta kapıdan geri çevrilmeyecek dedik.

SURİYE TEPKİ VERMEDEN CHP VERDİ

Önceki gün bir Suriye jeti hava sahamızı ihlal etti. Defalarca uyarıldı. Hava Kuvvetlerimize ait jetler, gitti ve o uçağı düşürdü. Çok ilginç. Suriye daha tepki vermeden CHP buna tepki verdi. Bunların yayın organları var ya hepsi birden tepki veriyor. bunların birbirinden farklı yok, haberleri de yok.

Önceki gün CHP'nin Genel Başkan Yardımcısı çıkıyor Suriye lehine açıklama yapıyor. Genel Müdür çıkıyor farklı söylüyor. Dün genel müdür yine çark ediyor. Suriye'nin avukatlığını yapıyor.

O TWITTER MAHKEME KARARLARINA UYMAYI ÖĞRENSİN''

Benimle ilgili hani uydurdukları bir şey var. Şüphem yok., şüphem yok. Zaten meydanlar konuşuyor. TV'lerde üç beş kişi çıkmış konuşmuş bizi onlar bağlamaz. Bizi millet bağlar millet.

Kalkıyor bir tanesi diyor ki, Başbakan diyor prestij yapıyor, AK Parti prestij kaybediyor. Efendim işte Twitter'ı yasaklamak suretiyle prestij kaybediyor.

O Twitter önce mahkeme kararlarına uymayı öğrensin. ABD Başkanı'na Tayyip Erdoğan'a yaptığın hakareti yapamazsın. Yaptığın anda indirirler seni.

İFTİRAYI TWITTER'DA YAYMAYA KALKARSAN KENDİ GÖBEĞİMİZİ KESERİZ

Ben şimdi o televizyonlara çıkanlara soruyorum, siz ABD'deki Twitter'ın mı avukatısınız, bu milletin Başbakan'ın mı avukatısınız? Böyle bir Twitter'a hayır dediler. Biz ileri teknoloji diyerek her türlü adımı attık.

Bıçak katilin elinde can alır. Doktorun elinde can kurtarır. Olay budur. Şimdi bu tür bilgisiyarla kalkıp da eğer Tayyip Erdoğan'a böyle bir iftira yapar, Twitter'da yaymaya kalkarsan, biz kendi göbeğimizi kendimiz keseriz.

hürriyet