BATMAN

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Batman Belediye Başkan Vekilliğine getirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, "Muhtarlar kentin en önemli dinamikleri oldukları için kenti onlarla birlikte yöneteceğiz." dedi.
Aksoy, Belediye Başkan Vekilliğine getirildikten sonra kentteki mahalle muhtarlarıyla ikinci kez bir araya geldi. Batman Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Aksoy, kentin sorunlarının çözümü noktasında muhtarların kilit rol üstlendiklerini söyledi.

Kentin sorunlarına en fazla muhtarların vakıf olduğuna dikkat çeken Aksoy, muhtarların sürekli mahalle sakinleri ile bir arada ve diyalog halinde olduğunu ifade etti.

Kenti muhtarlarla yöneteceklerini vurgulayan Aksoy, şunları kaydetti:

"Geçen ay muhtarlarımızla bir araya gelerek bir ok sorunu tespit ettik. Bu süre zarfında o sorunların başında gelen bozuk yollar sorununu çözdük. Kentin temizlik sorununu minimize ettik ve daha birçok alanda çalışmalar yaptık. Bu ayki toplantımızda hem çözülen sorunları konuştuk hem de çözülmesi gereken yeni sorunları masaya yatırdık. Muhtarlar kentin önemli dinamikleridirler. O yüzden ayda bir kez rutin olarak muhtarlarımızla bir araya geleceğiz."

Muhabir: Selman Tür


Kaynak: AA