DÜZCE

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orduluların yaşadığı Kaynaşlı ilçesine bağlı Yeşiltepe köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeşiltepe köyü kahvehanesinde Ordulu hemşerileriyle sohbet eden Kurtulmuş, köy muhtarı Enver Say'dan bilgi aldı.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Düzce'de çeşitli programlara katıldığını ve ayrılmadan Yeşiltepe'yi de ziyaret etmek istediğini belirtti.

Hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Kurtulmuş, vatandaşlara işlerinde kolaylık ve başarı diledi.

Türkiye'de devletle millet kaynaşmasının yaşandığını, devletin artık milletin hizmetkarı haline geldiğini vurgulayan Kurtulmuş, 15 Temmuz'da milletin, devletine sahip çıkmasının her türlü taktirin üstünde olduğunu kaydetti.

"Bizim tek gücümüz millettir." ifadesini kullanan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Birlik ve beraberliğimizi bozmalarına asla müsaade etmeyeceğiz. Aramızda ayrı gayrı olmayacak. Türkiye'nin bütün düşmanlarını inşallah bertaraf edeceğiz." diye konuştu.

Kurtulmuş'a ziyaretinde, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar da eşlik etti. Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, ziyaretinin sonunda vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Ali Kemal Akan

Kaynak: AA