Kadıköy Caferağa Mahallesi Güneşlibahçe Sokak'taki bir barda, dün gece fazla hesap geldiği için itiraz eden 3 müşteri ile bar çalışanları arasında kavga çıktı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan kavga barın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde içerideki tartışmanın kapı önüne taştığı görülüyor. Bar önünde iki grubun tartışması daha sonra kavgaya dönüşüyür. Çıkan kavgada müşterilerden biri belinden çıkardığı tabanca ile garson Fethi Erçin'e ateş ediyor. Bacağından yaralanan garson sekerek barın içine doğru kaçıyor. Diğer çalışanlar ise Serkan Özkulakoğlu'na saldırarak elindeki silahını almaya çalışıyor. Özkulakoğlu dakikalarca etkisiz hale getirilmeye çalışılıyor. Sopalarla da eline vurulan Özkulakoğlu yere yatırılıyor. Uzun uğraşlar sonunda saldırganın elindeki silah alınıyor. Yerde kalan Özkulakoğlu dakikalarca dövülüyor. Özkulakoğlu kanlar içinde yerde kalırken arkadaşları kayıplara karışıyor.

KANLAR İÇİNDE YERDE KALDI

Yaralı garson iş arkadaşları tarafından Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Serkan Özkulakoğlu ise polis ekiplerinin olay yerine çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.