Avrupa Birliği Bakanı (AB) ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın bir süredir özel bir hastanede yoğun bakımda tutulan kayınvalidesi 73 yaşındaki Naciye Şener yaşamını yitirdi. Bağcılar’da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde kalp ve karaciğer rahatsızlığı sebebiyle bir haftadır tedavi gören Beyhan Bağış’ın annesi Naciye Şener bugün 16.40 sıralarında yaşamını yitirdi. Kayınvalidesinin ölüm haberini alan Avrupa Birliği Bakanı (AB) ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın da hastaneye geldiği ve akşam saatlerinde hastaneden ayrıldığı belirtildi. Naciye Şener’in cenazesi yarın sabah yakınları tarafından alınarak Bursa’ya götürülecek. Üç çocuk annesi Naciye Şener yarın Bursa Emir Sultan Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

BAĞIŞ KAYINVALİDESİNİN VEFATINI TWİTTERDA DUYURDU

Bağış kayınvalidesi Şener'in vefatını twitterda duyurdu. Bağış, 'Dünya iyisi annemiz Naciye Şener Hak'kın rahmetine kavuştu. Yarın ikindi namazını müteakip Bursa Emir Sultan Camii'nden uğurlayacağız' dedi.

Bursa'da yaşayan ve çoklu organ yatmezliği nedeniyle bir süredir İstanbul'da Hospitalist'te tedavi gören 73 yaşındaki Naciye Şener, akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. 3 çocuk annesi Şener'in vefatını Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış twitterda duyurdu. Bağış, 'Dünya iyisi annemiz Naciye Şener Hak'kın rahmetine kavuştu. Yarın ikindi namazını müteakip Bursa Emir Sultan Camii'nden uğurlayacağız' dedi.