Antalya Barosu avukatlarından oluşan Yırtık Cübbe Tiyatro Topluluğu, Gogol’un “Müfettiş” adlı Oyunu ile perde açtı.
Hüseyin Erdoğan’ın yönettiği “Müfettiş” adlı oyun Hasim İşcan'da sahnelenirken, Antalya Barosu avukatlarından oluşan Yırtık Cübbe Tiyatro Topluluğu ise izleyenlerden tam not aldı. Antalya Barosu avukatlarından Soner Ustaoğlu, Gözde Eksek, Selma Melek Paksoy, Serdar Şehap, Mustafa Murat Bilgin, Mehmet Nuri Demir, Özkan Karazeybek, Çağlar Şener, Erman Ateş, Fulden Çobanoğlu, Hilal Öner, Leylanur Kaymakoğlu, Hüseyin Geçilmez, Yadigar Gedik Toy ve Ali Şan’dan oluşan topluluğun turneye çıkmayı planladığı belirtildi.

Oyunu izlemeye gelen Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal da meslektaşlarını yalnız bırakmadı. Başkan Uysal, oyun sonrasında topluluğu kuliste ziyaret ederek tebrik etti. Oyunun Muratpaşa Belediye Sahnesi’nde de oynanmasını isteyen Başkan Uysal’a topluluk üyeleri teşekkür etti.

Antalya Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yırtık Cübbe Tiyatro Topluluğu’nun Koordinatörü Soner Ustaoğlu, “13 yıl boyunca her yıl üstüne koyarak yolumuza devam ediyoruz” dedi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın da oyunu izlemesinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Ustaoğlu, “Ümit Uysal benim hem ağabeyim hem meslektaşım hem de başkanımdır. Ümit Uysal bize varlığıyla güç verdi. Ayrıca bize Muratpaşa Belediyesi'nde sahneye çıkma teklifinde bulundu. Bu bizi daha da cesaretlendirdi” dedi.