Avukatlık ofisleri için ya da avukatlık mesleğini homeofis'te yapanlar için geliştirilmiş olan web tabanlı e-müvekkil sistemi kısa zamanda yüzlerce avukatın tercih ettiği bir ürün haline geldi.

E-müvekkil ile kırtasiye masraflarınız azalıyor!

web tabanlı bir sistem olan e-müvekkil ile kırtasiye masraflarınız azalıyor. Müvekiliniz ile ilgli tüm bilgileri e-müvekkil webtabanına kayıt edeceğiniz için klasör, poşet dosya, zımba, zımba teli, delgeç, fotokopi kağıdı vs.. gibi maliyetli kırtasiye masraflarınız azalıyor. 

Üstelik avukatlar müvekkil bilgilerine internet ortamı olan her herde rahatlıkla ulaşabiliyorlar.

Siz isterseniz, müvekkilleriniz de sizin vereceğiniz şifre ve sınırlar içersinde kendi dosya bilgilerine ulaşabileceklerdir.

E-MÜVEKKİL SADECE 200 TL

e-müvekkil sistemi için 1 defaya mahsus ödeyeceğiniz tutar sadece 200TL'dir.

ŞUAN Kİ MEVCUT DOSYALARINIZ İÇİN NE YAPILABİLİR ?

E-müvekkil sistemini ister yeni müvekkilleriniz, ister var olan mevcut müvekkilleriniz için de kullanabilirsiniz.
Yeni müvekkilleriniz için ,müvekkil bilgilerini sisteme kayıt edip buradan takip edebilirsiniz.

Mevcut müvekkillerinizin  var olan dosyalarını ise sisteme kendiniz yükleyebileceğiniz gibi dilerseniz bu işi sizin adınıza düşük ücretlerle biz de yapabiliriz.

Müvekkil ile ilgili tüm dosyaların, internet erişimi olan her yerden rahatlıkla ulaşılabilir olması ve istenildiği zaman bu bilgilerin müvekkiller ile de paylaşılabilmesi avukatlara ve müvekkillere büyük kolaylık sağlıyor.

Ayrıca E-müvvekil sisteminin, hatırlatma servisi olarak ta kullanılması avukatların özellikle duruşma ve temyiz sürelerinin kaçırılmaması açısından büyük avantaj sağlamaktadır. 

Sizde e-müvekkil sahibi olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.
0549 452 42 00 / Etkin Bilişim Hizmetleri


E-müvekkil sisteminin demosunu incelemek için tıklayınız.