Hukuk sektöründe çalışanların ihtiyaçlarına göre geliştirilmiş web tabanlı bir bulut bilişimi olan Lawoud, kısa zaman içerisinde yüzlerce avukatın tercih ettiği bir ürün haline geldi.

Avukatların Lawoud’u tercih etmelerindeki en büyük etmen ise sistemin CRM ve Hukuk Ofisi yönetim yazılımını bütünleşik bir halde olması.

Hukuk bürolarındaki dava dosyaları ve diğer evrakların, internet erişimi olan her platformdan rahatlıkla ulaşılabilir olması ve gerektiğinde ilgili avukatlar tarafından müvekkilleri ile de paylaşılabilmesi büyük kolaylık sağlıyor.

Kullanımı da çok basit olan Lawoud ayrıca, avukatların müvekkillerinden tahsilât yapabilmelerini de sağlıyor.
Lawoud kullanan avukatlar, müvekkillerine kredi kartlarına 9 taksite kadar ödeme yapabilme kolaylığı sunuyor. Avukat parasını anında alıyor, müvekkil ise 9 taksitte bankasına ödüyor, Böylece hem Avukat kazanıyor hem de müvekkiller daha esnek şartlarda ödeme yapabiliyor. Bu sistem sektörün büyümesine katkı sağlaması bekleniyor.

Lawoud, hatırlatma servisli duruşma takviminden, büro personelinin yapılacaklar listesine kadar, yönetimin hiç bir aşamasında işini şansa bırakmak istemeyen hukukçuların da tercihi haline geldi.


 http://haber.gazetevatan.com/avukatlar-cag-atladi/645586/43/teknoloji