BİLECİK

Bir kol film film ziyaretlerde mevcut olmak az daha Bilecik'e mevrut Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı görüşme etti. Bilecik'in uygarlık tarihinin en ehemmiyetli kilometre taşlarından bir tanesi bulunduğunu tabir fail Işık, bu kentin, uygarlık değerlerini meydana getiren en ehemmiyetli simaların yaşamış bulunduğu ve şu anda gömülü bulunduğu site bulunduğunu söyledi.

Şeyh Edebali'nin, bu toprakların sonsuz taşınmazlar olmasından, müstelzim değerlerin oluşmasına en birlikte tomar ulama sağlayan büyüklerden bulunduğunu tamlayan Işık, 'Zaten onun tavsiyeleri birlikte fidanı büyük çınar durumuna getirdi. Dolayısıyla Şeyh Edebali ve Dursun Fakih derece medeniyetimizin içsel mimarı diyeceğimiz katı aşırı adlara ev sahipliği yapması nedeniyle Bilecik'in herhangi birlikte tek taşınmazlar insanının gönlünde ayrı birlikte noktayı var. Bu noktada Bilecik'e görev eylemek çoğumuz düşüncesince de en ehemmiyetli önceliktir.' dedi.

'Yoğun birlikte terörle savaşım emek vermesi yürütüyoruz'

Daha sonradan AK Parti İl Başkanlığını görüşme fail Işık, burada icra ettiği konuşmada, AK Parti'nin kurulduğundan buyana ülkeye ve millete görev ettiğini hatırlattı.

Türkiye'nin güzel birlikte noktaya geldiğini ve AK Parti iktidarı çağında ehemmiyetli birlikte sıçrama yaptığını vurgulayan Işık, şu şekilde bitmeme etti:

'Ama ahacık görüyorsunuz, aşırı koyu birlikte terörle savaşım emek vermesi yürütüyoruz. 7 Haziran intihap neticelerini kusur okuyan yıldırı örgütü zannetti ki Türkiye'deki arızi hükümet, kılıç terörü azdırırsak bizlere model eylem yapamaz, izim söylediklerimizi almak mecburiyetinde kalır. Çok kusur birlikte aritmetik yaptılar ve demin tepelerinde bomba. Çok koyu birlikte terörle mücadelede bunun karşılığı alıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladı. 23 Temmuz'dan bugüne denli 5 bin 395 yıldırıcı kuvvetsiz bir duruma getirilmiş. Bu yıldırı örgütünün ihtimal yarısından bir aşırı ve bir aşırı da yıldırı örgütünün güvenilmiş bulunduğu elemanlar. Bunları yaparken geçmişten farkımız ne? Geçmişten farkımız bundan böyle kendi teknolojimizle ürettiğimiz silahları kullanıyoruz. Falanca ülke, 'Benim silahımı şurada kullanamazsın' niteleyerek bizlere sınırlama getiremiyor.'

Kaynak: AA