Konsensus Araştırma Şirketi'nin Habertürk için yaptığı seçim anketinin, Habertürk Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Fatih Saraç ve Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı tarafından Başbakan'ın oluruyla manipüle edilerek yayınlandığını öne süren ses kayıtları sosyal medyayı salladı. MHP'nin tepkisi ise sert oldu.
Radikal.com.tr - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın Habertürk'e verdiği talimatların ardından bu kez yeni ses kayıtları ortaya çıktı. Twitter'daki @haramzadelerBUF hesabından paylaşılan ses kayıtlarına göre; Konsensus Araştırma Şirketi'nin Habertürk için yaptığı seçim anketi, Habertürk Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Fatih Saraç ve Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı tarafından Başbakan'ın oluruyla manipüle edilerek sunuldu.

13.03.2013 tarihinde gerçekleşen telefon konuşmalarında; Mehmet Fatih Saraç ve Fatih Altaylı, oy oranı düşük bulunan BDP'ye, MHP ve kararsızlardan oy kaydırılması üzerine konuşuyor. M. Fatih Saraç, Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan aracılığıyla Başbakan'dan alınan onay sonucunda MHP'nin oylarının BDP'ye kaydırılması talimatını Fatih Altaylı'ya veriyor.