Cumhurbaşkanı Erdoğan, '(Zaman gazetesine kayyum atanması) Gazetelerin önüne geldiler, girdi oraya emniyet. İçeride ne otomobil eskimiş ne bilgisayar. Hepsini götürmüşler. Niye, devletin eksiksiz kurumlarına sızmışlar. Ne yapmış olursanız yapın kaçamayacaksınız. Ne dedim, bunların inine gireceğiz. Girdik mi, girmeye bitmeme ediyor muyuz?' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Burdur'da dolgun açım töreninde meydana getirdiği konuşmada, 'Bunlar sahtekar, bunlar cambaz. İşte buyrun bak çıkıyor eksiksiz hileler ortaya. Yok neymiş, matbuat hürriyetiymiş. Düşünebiliyor musunuz gazeteleri var, zeval üstü yakalanıyorlar. Emniyet görevlileri oraya girecek, toplamışlar oraya başı açık, başı mestur tamamı kardeşlerimizi, orada polisin önüne onlarla engel oluşturuyorlar. O başörtülü kardeşlerimizi bunlar mevcut ya güneydoğuda PKK'lılarla da endam sırta seçimlerde müşterek araya getirdiler' dedi.

Erdoğan, 'Anayasa Mahkemesi bu ülkede devletin ve milletin hakları, menfaatleri, çıkarları dair en aşkın alıngan olması müstelzim kurumların başlangıcında geliyor. Ama bu kurum, fark de Başkanının da ortamında arazi almış olduğu müşterek dönem üyeleri marifetiyle akıbet devirde Türkiye'ye müteveccih en şişman saldırılardan birinin konkre örneği bulunan müşterek mevzuda ülkesinin ve milletinin aleyhine değişmeyen almaktan çekinmemiştir' diyerek konuştu.

Kaynak: AA