Adalet Bakanı ferman buyurmuş. Ali İsmail Korkmaz davasının nakline ilişkin  valiliğinin  gerekçelerini uygun görmüş. Onay vermiş.  Valinin,  Ali İsmail Korkmaz’ın avukatlarının  terör  örgütleri ile  bağlantılı olduğu,  provakatif davranışlarla adli sürecin normal işleyişini sabote edebileceği, hakim ve savcıları etkilemeye dönük adalet nöbetinin halen devam ettiği gerekçelerini doğru bulmuş. 

Adaletin olmadığı bir ülkede adaletin bakanı, vicdanı, aklı, emeği ile , Ali İsmail’in, Ethem’in, Mehmet’in, Medeninin, Abdullah’ın, Ahmet’in, davasında yerini alan avukatların bu tehditlere boyun eğmeyeceğini hiç bilememiş.

Ali İsmail’in avukatlarını terör örgütü üyeleri olarak  gösterilmesine onay veren bakan, asıl kendisinin ülkemizin başına çöreklenmiş, gericiliği, faşizmi, sömürüyü ve polis terörünü  örgütleyerek  en büyük suç örgütü haline gelen AKP’nin üyesi olduğunu bu açıklamalarıyla bir kez daha göstermiş, buna sessiz kalacağımızı ummuş.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin korkmuş. Eskişehir’deki hakimlerin adalet mücadelesinden etkilenmesinden, Eskişehir halkının direnmesinden, Ali İsmail’in adalet bekleyen yüzünden korkmuş.

Korkunun ecele faydası yok. Sizler korkmakta çok haklısınız. Ancak bizler, size boyun eğmeyen  halkın canını aldığınız evlatlarının avukatlarıyız. Bizler korkmayız, davaların peşinden gitmekten hiç üşenmeyiz.

Orda olacağız, kaçırmaya çalıştığınız davalarımız nerdeyse orada…

 

 

ADALET İÇİN HUKUKÇULAR

 

 

www.adaletvesosyalizm.org