İstanbul'da canlı Ayten-Rahmi T. çifti 19 salname evliydi ve üç evlatları vardı. Evliliklerinin sonuç zamanında alevlenmiş bağdaşmazlık yaşadılar. Ayten T. beş altı defa evi bırakma etti. Ancak hepsinde aileler araya girdi ve evine döndü.

CASUS PROGRAMLA ÖĞRENDİ

Kocasının kendisini aldattığına müteallik şüpheleri vardı. Evde uyuduğu birlikte çağ şifresiz bulunan telefonuna ajan birlikte izlence yükledi. Program sebebiyle telefondaki halis muhlis mesajlar ve fotoğraflar benzeyen adresine geldi. Kocasının kendisini aldattığından sakıncasız beli ve ayrılma davası açtı. Casus programla elde etmiş olduğu mesajları ve fotoğrafları, mahkemeye kanıt yerine sundu. 2 bin liralık hazırlık nafakası, 100 bin liralık da maddesel ödence davası istedi. Boşanma davası sürüyor.

VE KARŞI HAMLE

Sabah'ın haberine göre  Ayten T.'nin ve avukatının unutmuş olduğu birlikte kanun vardı. Boşanma davasında dosyaya konan ve haram aşkı ortaya çıkaran delillerin kavuşum türü suçtu. Bunu bilici mahkemeli eş Rahmi T. ve avukatı dirlik atağa geçti. Casus izlence yükleyen Ayten T.'yi yakınma etti. Soruşturmanın peşi sıra Ayten T. dirlik "Bilişim sistemindeki verileri bozma, namevcut etme, erişilmez kılma, düzene data yerleştirilme vb. haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek" suçlarından 6 yıla denli hapis istemiyle sorun açıldı.

Kaynak: HABER7.COM