AKP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Yaz tatilinde 81 ildeki kadın kolları, gençlik kollarından 243 kişiyi Manisa'da oluşturacağımız kampta toplayıp, bir ay boyunca işaret dili öğreteceğiz" dedi.

Özdağ, yaptığı açıklamada, AKP hükümetinde engellilerin topluma kazandırılması konusunda önemli çalışmalar yapıldığını iddia ederek, bir yandan engellilerin yaşamlarını kolaylaştırırken, diğer yandan da istihdam alanlarını genişlettiklerini ifade etti.

Selçuk Özdağ, geliştirdikleri projelerle bir dönem evlerde yaşamaya mahkum olan engellileri evlerden çıkardıklarını bildirdi.

AKP olarak teşkilata gelen engellilere daha fazla yardımcı olabilmek için çeşitli adımlar attıklarını ve işaret dilini yaygınlaştırmaya yönelik bir çalışma başlatacaklarını anlatan Özdağ, "Yaz tatilinde 81 ildeki kadın kolları, gençlik kollarından 243 kişiyi Manisa'da oluşturacağımız kampta toplayıp, bir ay boyunca işaret dili öğreteceğiz" diye konuştu.

Partiye gelen işitme engellilerin taleplerini anlamak, onlara çözüm önerileri üretmek açısından bu çalışmanın yararlı olacağını söyleyen Özdağ, partinin seçim beyannamesini, programlarını işitme engelli vatandaşa doğru bir şekilde aktarmak istediklerini kaydetti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, AKP'li vekillerin de işaret dili öğreneceğini açıkladı. (ANKA)

Kaynak: Birgun.net