SAMSUN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongre'nin ardından hayırlı olsun ziyaretine gelen Samsun Teşkilatı'nı Başbakan Binali Yıldırım ile buluşturdu.

Karaaslan'ın basın ofisinden yapılan açıklamada, AK Parti Samsun İl Başkan Muharrem Göksel ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongre'nin ardından ikinci kez AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Karaaslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Genel Merkez'nde gerçekleşen ziyarette Karaaslan, Başbakan Yıldırım ile Samsun Teşkilatı'nı da görüştürdü. Karaaslan, Başbakan Yıldırım'a teşkilat mensuplarını tanıttı. Teşkilat mensupları da Başbakan Yıldırım'a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Karaaslan, kongrenin ardından Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığında tekrar görevlendirilerek çalışmalara kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, Samsun'u daha iyi noktalara getirmek için tüm teşkilatlar olarak var güçleri ile çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Ziyarete Göksel'in yanı sıra Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ile AK Parti ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

Kaynak: AA