GAZİANTEP

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, hafta sonu, terör olaylarının devam ettiği Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da temaslarda bulunacak.

Şimşek, Batman'daki ilk ziyaretini AK Parti İl Teşkilatına yapacak. Batman Üniversitesinde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce düzenlenen '2015 İstihdam Projeleri' sertifika ve ödül törenine iştirak edecek olan Şimşek, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelecek, onların sorunlarını dinleyecek.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ise Cumartesi günü Diyarbakır'da olacak. Valilik ziyaretinin ardından Kadın Sağlığı Projesi Tanıtım Toplantısı'na katılacak olan Ramazanoğlu, akşam ise sivil toplum kuruluşu temsilcilerini dinleyecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da yarın Muş'ta esnafla buluşacak. Daha sonra Varto ilçesine geçecek olan Soylu, kentteki incelemeleri kapsamında askerlerle bir araya gelecek ve Muş'taki sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle görüşecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek ise pazar günü Van'da karla mücadele çalışmalarını inceleyecek, bazı kurumları ziyaret edecek.

Muhabir: Yeter Erdine

Kaynak: AA