Konya'da bir girişimci 'AK Parti Store' ismini tescilledi. Ticaret hayatına başlayan şirketin satış alanında, "alkollü içecekler, şaraplar, rakılar, viskiler, likörler, alkol içeren kokteyller, tütün, çiğneme tütünleri, sigaralar, purolar" da yer alıyor.

Konya'da bir girişimci 2 Eylül'de Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı Türk Patent Enstitüsü’ne "AK Parti" logolu ürünler satmak için başvuru yaptı. İnternet üzerinde faaliyet gösteren şirketin alanı ise oldukça geniş. “Ak Parti Store” ismi ile ticaret hayatına giren sitenin satacağı ürünler arasında; “Alkollü içecekler, şaraplar, rakılar, viskiler, likörler, alkol içeren kokteyller, tütün, çiğneme tütünleri, sigaralar, purolar” da yer alıyor.

Sözcü gazetesinden Bora Erdin'in haberine göre söz konusu alışveriş sitesi, tıbbi amaçlı bitkisel içecekler, deterjanlar, çamaşır suları hatta otomobil jantları da satmayı planlıyor. Sitede AKP logolu yüzükler, kahve kupaları ve duvar saatleri yer alıyor.

[Haber görseli]

Ayrıca çay altlığı, çay seti gibi ürünlerin de satıldığı sitede şirket tanıtımı kısmında “Ak Parti Store siz değerli müşterilerimizin bizleri bu akıma yönlendirerek tamamen ürün istekleri ihtiyacından doğan bir kuruluştur. İster evinizde ister hediye edebileceğiniz bu harika ürünleri, siz değerli müşterilerimize sunmak ve tedariğini sağlamaktan gurur duyarız” ifadelerine yer veriliyor.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/ekonomi/376259/_AK_Parti__ismiyle_raki_ve_saraplar_geliyor_.html