Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çınar İlçe Başkanlığı, dün gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından "Teröre hayır" yürüyüşü gerçekleştirdi.

ALÇAKCA KALLEŞÇE

Çınar İçe Emniyet Amirliği’ne yönelik teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda 6 kişinin hayatını kaybetmesi ve 39 kişinin yaralanması olayının ardından AK Parti İlçe Başkanlığı teröre hayır yürüyüşü gerçekleştirdi. Aralarında AK Parti Çınar İlçe Başkanı Mehmet Ali Arzu’nun da bulunduğu partililer, ilçe binası önünden patlamanın meydana geldiği yere kadar yürüdü. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arzu, terörün alçakça kalleşçe bir yüzünü daha gösterdiğini söyledi. Arzu, şöyle devam etti:

AKITTIKLARI KANDA BOĞULACAKLAR

"İlk patlamada gelir gelmez emniyet binası her yer alev almış ve maalesef 6 şehit 39 yaralı vatandaşımız var. Ölen arkadaşlarımız dumandan zehirlenerek ateş içinde hayatını kaybettiler. Akıttıkları kanda boğulacaklardır. Bunun bedelini ağır ödeyeceklerdir. Kürt davasını yürütüyoruz diye Kürtlük adı altında kadınlarımızı çocuklarımızı bebeklerimi katlederek bu şekilde Kürt davası yürütülemez. Herkes aklını başına toplasın. Böyle kalleşçe oyunlara biz gelmeyiz."

Arzu ve beraberindekiler, daha sonra çevredeki vatandaşlarla görüşerek durumları hakkında bilgi aldı.

Kaynak: HABER7.COM