Türkiye-Yunanistan dostluk maçında yaşanan tribün rezaletinin altından AK Gençlik çıktı.

Türkiye-Yunanistan arasında dün akşam oynanan hazırlık maçına AKP'liler biletsiz şekilde alındı. Maçın başlangıcında Paris Katliamı'nda hayatını kaybedenler için yapılan saygı duruşu da AKP'liler tarafından ıslıklandı, tekbir getirildi.

Şaşkınlıkla karşılanan olay Dünya basınında geniş yer aldı. Dolaylı olarak IŞİD katliamını desteklemek anlamına gelen bu yuhalama eylemi ve tekbir getirilmesine sosyal medya üzerinden Türkiye'de de tepki yağdı. İnsanlık dışı bir katliamın kınanmasını ve ölenler için saygı gösterilmesini bile protesto edecek düzeydeki bir yobazlığın yaratılması nedeniyle AKP suçlandı.  Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim de olaya tepki göstererek, "Bize ne oluyor" diye sordu ve "Bu durumu dünyaya açıklayamayız" dedi.

İleri Haber Portalı'nın haberine göre; bu çirkin skandalı İstanbul Başakşehir'in Ziya Gökalp Mahallesi AK Gençlik üyeleri tarafından oluşturulan bir WhatsApp mesaj grubundaki yazışmalar ortaya çıkardı. Ak Gençlik üyeleri Başakşehir'de oynanan Türkiye-Yunanistan hazırlık maçına biletsiz alındı. Bu organizasyonun İstanbul'un birçok yerinde yapıldığı ve tribünlerin neredeyse tamamının AKP'liler tarafından doldurulduğu belirtiliyor. Davutoğlu'nun stada girişi sırasında atılan "İşte teşkilat işte Başbakan" sloganı da tribünlerin ne şekilde doldurulduğunu gösteriyordu.

Tribünlere doldurulan AKP'liler, maçın başlangıcında Paris katliamında hayatını kaybedenler için yapılan saygı duruşunu ıslıklayıp  yuhaladı ve tekbir getirdi.

http://abcgazetesi.com/ak-genclik-stada-biletsiz-sokulmus-2519.html