ANKARA

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Şırnaklı bir çocuğun ellerini ısıtmaya çalışırken görüntülenen ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde çıkan çatışmada yaralanan Binbaşı Necmettin Tetik'i, tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) ziyaret etti.

Bakan Kaya, Binbaşı Tetik'e geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Allah sizi evlatlarınıza bağışlamış. Ne güzel yürekli bir insansınız. O fotoğraftan çok etkilendim. Rabbim şifa versin inşallah. Emin ellerdesiniz." dedi.

Binbaşı Tetik'e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini ifade eden Kaya, Tetik'e bir ihtiyacı olması durumunda, yerine getireceklerini bildirdi.

Binbaşı Tetik ise Bakan Kaya'ya ziyaretinden ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bakan Kaya, daha sonra terörle mücadele operasyonlarında yaralanan ve GATA'da tedavi gören diğer bazı asker ve polislere de ziyarette bulundu.

"Tek terör örgütü mensubu kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecek"

Kaya, ziyaretlerinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da bugün gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetlediğini söyledi. Terör örgütünün sivil, asker, kadın, polis, çocuk ayırt etmediğini vurgulayan Kaya, "Bu kutsal vatan topraklarında tek bir terör örgütü mensubu kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecek. İstanbul'da şehit olan polis ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, milletimizin başı sağ olsun." dedi.

Muhabir: Burcu Çalık






















































Kaynak: AA