Develioğlu soyismi Türkiye'de Kabataş Yalanı'yla tanınmıştı. Osman Develioğlu'nun gelini Gezi Direnişi sırasında Kabataş'ta üstleri çıplak deri eldivenli 80-100 kişinin kendisini darp ettiğini hatta üzerine işediklerini söylemişti. Havuz medyası da bu haberin üzerinde aylarca durmuş aylarca bu iddiaları manşetine taşımıştı. Havuz medyasının yazarları tekrar tekrar bu konuyu köşelerinde taşımıştı. Ancak gerçek sonradan anlaşılmış ve Kabataş Saldırısı iddialarının bir yalan olduğu ortaya çıkmıştı. 

Develioğlu soyismi yeniden bir skandalla gündeme geldi. Haberdar.com'un edindiği bilgiye göre; İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı AKP'li Osman Develioğlu'nun kardeşi Adnan Develioğlu'nun başhekimliğini yaptığı Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde tecavüz skandalı örtbas edildi.

ACİLDE GÖREVLİ PERSONEL HASTANIN ALKOLLÜ OLMASINDAN FAYDALANDI

Gecenin ilerleyen saatlerinde hasta bir kadın alkollü olarak Bahçelievler Devlet Hastanesi acil servisine geldi. Alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorluk çeken hasta kadını gören veri giriş görevlisi S. yardım etme bahanesiyle kadını hastanenin -2. katına indirdi. Veri giriş görevlisi S. -2. katta ışıklar yanmadığı ve kamera olmadığı için kimsenin dikkatini çekmeden hasta kadına tevavüz etti. Daha sonra S. hiçbir şey olmamış gibi işinin başına döndü.

BANA TECAVÜZ ETTİLER DİYE BAĞIRDI KİMSE CİDDİYE ALMADI

Tecavüze uğrayan hasta kadın hastanenin acil bölümüne gelerek, "Bana tecavüz ettiler" diye bağırmaya başladı. Ancak hasta kadını alkollü olduğu gerekçesiyle güvenlik görevlileri ciddiye almadı. 

Tecavüze uğrayan kadının ısrarları üzerine kamera kayıtları güvenlik görevlileri tarafından incelendi. Görüntülerde veri giriş görevlisi S.'nin kadını -2 kata indirdiği görülüyordu. Olayla ilgili görüntüler güvenlik görevlilieri tarafından incelendi. Ancak olayın soruşturulması bununla kaldı. Daha ileri gidilmedi. 

ACİL SERVİSTE TECAVÜZ, ÖRTBAS EDİLDİ

Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin acil servisinde gerçekleşen tecavüz skandalına hastane yönetimi tepkisiz kaldı. Yönetim, olay hakkında soruşturma başlatmadı.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun kardeşi Adnan Develioğlu'nun başhekimi olduğu hastanenin yönetimi tecavüz skandalını emniyete bildirmeden sessiz sedasız veri giriş görevlisi S.'yi işten attı. Ancak hastane olay hakkında başka hiçbir girişimde bulunmadı.

Acil serviste tecavüz olayının duyulup hastane yönetiminin zarar görmesini istemeyen yetkililer tecavüz eden şahsı işten atmakla yetinip ve olayın üzerini örttüler.


 Haberdar