Abdullah Öcalan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi. Youtube'da "İhanet Süreci" adlı hesaptan -APO "Süreci İsrail de Onayladı Bu Müthiş Birşey!" "Tayyip Dediklerimi Yapıyor!"- başlığıyla yayınlanan ses kaydında Öcalan ve İmralı'daki mahkumların konuşmalarının yer aldığı iddia ediliyor.

Ses kaydında Öcalan'ın "Çözüm sürecinde Erdoğan'ın yaptığı tüm işleri ben yürütüyorum. Bahçeli 'Apo söylüyor, Erdoğan yapıyor' diyor. Adam akıllı." dediği öne sürülüyor.

"BUNUN STRATEJİSİNİ BEN YÜRÜTÜYORUM"

Ses kaydında Abdullah Öcalan'a ait olduğu iddia edilen ses, "Ben bunun stratejisini yürütüyorum, zaten onun için benim önemim arttı, Kılıçdaroğlu da bunu söylüyor, 'Herkesi APO'nun ağzına bakacak hale getirdiniz' diyordu." sözleriyle dikkat çekiyor.
Öcalan'a olduğu iddia edilen kişinin bu sözlerinin ardından mahkum B. K.'nın"76 milyonu bakacak hale getirdiniz" dediği öne sürülüyor.

"SÜRECİ İSRAİL DE ONAYLADI, BU MÜTHİŞ BİR ŞEY!"

Bu sözler üzerine Öcalan olduğu iddia edilen kişinin "Bu doğru çünkü stratejiyi ben oluşturdum, ben yürütüyorum. Burada anlaşılmayacak bir yer yok ki. Bile bile yaptım yani. Bunu oluşturduk, şu anda da bunu hayata geçiriyoruz. İsrail de buna katıldı, bu da müthiş bir gelişmedir yani. Erdoğan'ın kurnazlığı şu, benim inisiyatifimi almak istiyor. Tüm gücüyle yani." dediği öne sürülüyor.

Öcalan'ın bu sözlerinin ardından mahkum H.A. araya giriyor ve "Tüm stratejisini buna göre yapıyor." diyor.

"BEN SÖYLÜYORUM, ERDOĞAN YAPIYOR"

Öcalan olduğu iddia edilen kişi sözlerini şöyle sürdürüyor: "Bahçeli de onun için kıyameti koparıyor. Bahçeli akıllı. 'Apo konuşuyor, Erdoğan da bunu uyguluyor.' diyor. 'Sen bunu itiraf et' diyor. Bahçeli aslında söyleminde haklı. Bunu yaptığını itiraf etmediği için ona köpürüyor. Kılıçdaroğlu da bunu söylüyor: 'Açıkla' Doğru ama, açıklayamaz. Erdoğan'ın tüm yaptığı işleri ben yürütüyorum. Neyi, nasıl MİT'in gizli yöntemlerini... Ama biz MİT ile hep açık şey yaptık tarihin en şeffaf proje.. şeyini yürütüyoruz, durum derinleşiyor ve ciddileşiyor, çark edemez herhalde."

oda tv