SARAYBOSNA 
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk girişimciler tarafından Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da 2004'te kurulan Uluslararası Saraybosna Üniversitesi'ni ziyaret etti, Anadolu Ajansı ve Aliya İzzetbegoviç Müzesi tarafından organize edilen fotoğraf sergisinin açılışını yaptı.
Başbakan Erdoğan, Anadolu Ajansı ve Aliya İzzetbegoviç Müzesi tarafından düzenlenen serginin açılışını eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Rektör Prof. Dr. Özer Çınar ile birlikte yaptı.
Bosna'nın ilk Devlet Başkanı merhum Aliya İzzetbegoviç adına açılan serginin hayırlara vesile olmasına dileyen Erdoğan, ''Anadolu Ajansı, Aliya İzzetbegoviç Müzesi yetkilileri ve emeği geçen herkesi kutluyorum'' dedi.
Başbakan Erdoğan, Aliya İzzetbegoviç'in hayatından kesitler ile Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin Erdoğan'ın önceki Bosna ziyaretinde çektiği toplam 29 fotoğrafın yer aldığı sergiyi gezdi.
Erdoğan, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi'ndeki Anadolu Ajansı ve Aliya İzzetbegoviç Müzesi tarafından düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışının ardından Uluslararası Burç Üniversitesi'ne geçti.
İLGİLİ HABERLER

Bosna'nın bendeki yeri çok özel

14 Eylül 2012 13:38

Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin amacının Bosna Hersek'teki milletlerin barış, gelişim ve güvenliği olduğunu, Türkiye'nin destek vermeye devam edeceğini bildirdi.