Bu yıl geleneksel adalet.org buluşması 01-04 Mayıs 2014 tarihleri arasında Büyükada’da yapılıyor. Geleneksel buluşmanın ilk etkinliği olan gala yemeği Büyükada Anadolu Kulüp’te gerçekleşti.

Gala yemeğine adalet.org sitesi üyesi 200 civarında hakim, savcı, avukat ve aileleri katıldı.

Geleneksel buluşmanın Büyükada organizasyonunu Büyükada Cumhuriyet Savcısı Ahmet Kurt ve YARSAV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuh Hüseyin Köse yaptı. Gala yemeğinde kısa bir konuşma yapan Ahmet Kurt meslektaşları ile Büyükada’da buluşmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Site admini Hakim Aydın Başar gala yemeğinde sıcak, gülümseyen bir konuşma yaptı. Aydın Başar “ gülümsemeye ihtiyacımız” var dedi.


Av. Musa Sarıçimen gecenin renkli simaları arasındaydı. Sarıçimen hem sunuculuk yaptı, hem türkü söyledi. Sarıçimen’in Drama Köprüsünü iyi seslendirdiğini söylemeliyiz.





Emekli hakim Ünsal Çankaya’yı geceye renk katan simalar arasında saymadan geçemeyiz.




Anadolu Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Yeşim Sayıldı gecede katılımcılara hitap edenler arasındaydı.

adaletbiz.com sitesinden Yeşim Turan adalet.org buluşmasına katılanlar arasındaydı. Yeşim Turan gecede görevini unutmadı ve resimler çekti. Bazı katılımcıların kendisine ismi ile hitap etmesine mutlu olmuştu.

İstanbul Baros'u Yönetim Kurulu üyesi Av. Özlem Aksungar, o hep gülen, neşeli aktif hali ile gala yemeğinin renkli simalarındandı.

adaletbiz sitesi yazarlarından hukukçu Rahmi Ofluoğlu gala yemeğindeydi. Rahmi Ofluoğlu " 68 kuşağı liderlerinden falan yazmayın, bu gecenin en yaşlı katılımıcısı diye yazın beni"dedi.

Gece'de avukatlar bolca dans ve sohbet ettiler. Gece'den Fotoğraflar aşağıdadır.

Geleneksel adalet.org buluşması bugün (04.05.2014) boğaz turu ile devam ediyor.