Teoman’ın ölüm haberini alan yakınları, kulüpte gözyaşlarına boğulurken, ilk bulgulara göre fahri diplomatın kalp krizinden yaşamını yitirdiği belirlendi.
 
Malta’nın İzmit Fahri Başkonsolosu avukat Mehmet Oğuz Teoman, İstanbul Yelken Kulübü’nde ölü bulundu. Teoman’ın ölüm haberini alan yakınları, kulüpte gözyaşlarına boğulurken, ilk bulgulara göre fahri diplomatın kalp krizinden yaşamını yitirdiği belirlendi.
 
Alınan bilgilere göre Malta İzmit Fahri Başkonsolosu avukat Mehmet Oğuz Teoman (66), dün gündüz saatlerinde kendi kullandığı 34 UP 1682 plakalı makam aracıyla Kadıköy Kalamış’taki Fenerbahçe Burnu’nda yer alan İstanbul Yelken Kulübü’ne geldi. Sıkça uğradığı kulüpte dün de arkadaşları ile bir süre vakit geçiren Teoman, akşam yemek yedikten sonra lavaboya gitti. Girdiği lavabodan bir daha çıkmadığı gözlenen fahri diplomatın, gece 00.00’de görevlilerce kapısı kırılan lavaboda cesedi ile karşılaşıldı.
 
Bunun üzerine kulüp görevlileri, durumu hemen sağlık ve polis güçlerine haber verdi. Acil Servis ekiplerinin ilk kontrollerinde Teoman’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Ardından ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kulübü boşaltarak çevrede ve ceset üzerinde bir dizi incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde ilk bulgulara göre fahri diplomatın kalp krizinden yaşamını yitirdiği tespit edildi.
 
Öte yandan Teoman’ın ölüm haberini alan yakınları, kulüp önünde gözyaşlarına boğuldu. Güçlükle ayakta duran yakınları, basın mensuplarına yaptıkları kısa açıklamada Teoman’ın kalp krizinden ölmüş olabileceğini belirtti.
 Fahri konsolosun cesedi, Kadıköy İlçe Cumhuriyet Savcılığı’nın olay yeri incelemesinin ardından, kapsamlı otopsi için cenaze aracıyla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Olayla ilgili açılan soruşturma sürüyor. İHA
 


DHA