Modacı Barbaros Şansal'ın havaalanında linç edilmesinine Nihat Doğan ve Demet Akalın'dan övgü dolu mesajlar geldi. Nihat Doğan, Twitter'da linç görüntülerini paylaşarak "Bacaklarını geriye doğru çekip az bişey ıkınan Abidini öpmüşler, zevkini çıkar bebeğimsi tamam mı ? #barbarosŞansal" diye yazdı. Demet Akalın bu tweete "Gerçekten tespitlerin bazen tavan" diyerek alkış emojisi koydu. Linci öven bu tweetlere tepki mesajları geldi. Akalın, tepkiler nedeniyle yazdığı tweeti sildi. Ancak takipçileri de şarkcıya tepki gösterdi. İşte o tweetlerden bazıları:

Zeynep TUNCER ‏
Nihat Doğan'ın yazdığı şeye destek veren Demet Akalın.. Ülkenin "sanat" (!) kesimi bu arkadaşlar. Halk böyle olmasa bunlar başa çıkmaz.

Cihan Yüzgeç [email protected]
DemetAkalın'ın Nihat Doğan'ın homofobisini desteklemesinden utanç duyuyorum. Bir daha hiçbir platformda Demet Akalın dinlemeyeceğim.

Ali Güvenç KİRAZ ‏
Nihat Doğan,Demet Akalın,Alişan gibilerin suçu ve Linci övdüğü için yargılanacağı günü ve o hukuk devletini özlemle bekliyor olacağım...

soltaraf ‏
Yemişim Nihat Doğan,Demet Akalın,Barbaros Şansal gibi popüler kültürünüzü.
Bizim derdimiz şu. "Bir insanı linç etmek yamyamlıktır"

Melisa Sezer [email protected]_SZR
Mevzu polis gözetimindeki kişinin sivilin girmemesi gereken yerde linç edilmesi.. nihat doğan, demet akalın fln hikaye..

Sibelllllll1 [email protected]
Al Nihat Doğan'ı vur Demet Akalın'a!

Serkan. ‏
Alişan, Nihat Doğan, Demet Akalın. Sıfır üretim, sıfır yarar. Ama bir şekilde ön plana çıkma.

Emre [email protected]
yalnız ne nihat doğan ne de demet akalın sanatçı değil. buna dikkat edelim.


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr