Türkiye’de reklam, halkla ilişkiler, turizm, gayrimenkul yatarım ortaklığı sektörlerinde başarılı bir şirket imparatorluğu kuran Bahatan Toksöz, şimdi de gayrimenkul yatırım portfolyosunu ABD’yi de içine katarak genişletiyor.

2015’te, Beverly Hills’te kurulan Great Ideas Global’un öncelikli hedefi; California’nın; Los Angeles, Beverly Hills, Bel Air, Hollywood Hills gibi en gözde bölgelerinde REAL ESTATE DEVELOPMENT (lüks konut geliştirme) pazarında, lider markalardan biri olmak. 

Bahatan Toksöz, Beverly Hills’in seçkin bölgelerinde, ilk üst sınıf, lüks gayrimenkul projelerini 2016 yılının son aylarında hayata geçirmeyi plannlarken, asıl hedefi ise, 2018 sonlarında, ABD’nin Kaliforniya eyaleti genelinde lüks tatil köyü, otel ve rezidans projelerini hayata geçirmek.

Avrupa ve Türkiye’de ismi en prestijli projelerle eşanlamlı olan, başarılı yatırımcı ve işadamı Bahatan Toksöz, ülkemizde de özellikle İstanbul ve Bodrum’da geliştirdiği lüks gayrımenkul projeleri ile bu sektörlerde önemli ve lider isimlerden biri olarak anılıyor.

Aynı zamanda Harika Fikiler Reklamcılık şirketini yönetim kurulu başkanı olan Bahatan Toksoz’ün Great Ideas Real Estate Group’u, on altıdan fazla üst sınıf lüks gayrımenkul geliştirme projesine imza attarken, dünyaca ünlü marka, tasarımcı, mimar ve en ileri teknolojileri biraraya getirerek, en üst kalitedeki projelerin gözde lokasyonlarda hayata geçmesini sağladı. Tüm bunları yaparken, çevreye ve doğaya olan duyarlılığından da ödün vermemesiyle tanındı.

ABD’nin California eyalatinde -özellikle Beverly Hills, Bel-Air ve Los Angeles ve Las Vegas- hayata geçireceği lüks gayrimenkul projeleri ile altı yıldızlı otel konfor ve servisi sağlamasıyla öne çıkmayı planlayan Great Ideas Real Estate Development Group, bir yandan dünya genelinde üst sınıf, uluslararası projeler geliştirirmeye devam ederken, Türkiye’nin çeşitli bölgelerine yaydığı geniş yelpazedeki yeni lüks gayrımenkul projeleri ile de (Bodrum, Çeşme, İzmir) kendinden söz ettirmeye devam edecek.

GREAT IDEAS GLOBAL: ‘DEVELOPER OF EXCLUSIVE LIFESTYLES’


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr