Van Barosu'unda istifaların ardı arkası kesilmiyor.Yönetim Kuruluna,Denetim Kuruluna, Disiplin Kuruluna ve TBB Delegeliğine seçilen avukatlardan dün istifalarını sunanlar ile birlikte istifa edenlerin sayısı 24'e ulaştı.

Böylelikle tüm organları düşen baronun Olağanüstü Genel Kurula gitmesi beklenirken Baro Başkanı Av. Murat Timur'un sessizliğini koruması dikkat çekiyor.

Suların bir türlü durulmak bilmediği Van Barosu'nda istifalar peş peşe gelmeye devam ediyor.Van Barosu'nda yaşananlara kimse anlam veremezken, Baro başkanı Murat Timur'un sessizliğini koruması tepki topluyor.Van Barosu Genel Kurulunda Yönetim Kuruluna, Denetim Kuruluna, Disiplin Kuruluna ve TBB Delegeliğine seçilen avukatlardan dün istifalarını sunanlar ile birlikte istifa edenlerin sayısı 24'e ulaşırken,Baro Başkanı Timur'un konu hakkında hala konuşmaması dikkat çekiyor.Yaşanan son istifalardan sonra Van Barosu'nun tüm organları düşerken Başkan Timur'un tavrı merak ediliyor.

Neden konuşmuyor?

Van Barosu'nda kazanlar kaynıyor. Genel  Kurulda yüksek oy ile seçilen yönetim kurulu üyelerinin üyeliklerinin düşürülmesine tepkiler artıyor.Yönetim Kuruluna,Denetim Kuruluna, Disiplin Kuruluna ve TBB Delegeliğine seçilen avukatlardan dün istifalarını sunanlar ile birlikte istifa edenlerin sayısı 24'e ulaştı.Böylelikle tüm organları düşen baronun Olağanüstü Genel Kurula gitmesi beklenirken baro başkanı Murat Timur'un hala herhangi bir basın kuruluşuna açıklama yapmaması akıllarda soru işareti bıraktı.Başkan Timur'un yaşanan bunca istifalara rağmen sessizliğini koruması dikkat çekerken,baronun ne zaman Olağanüstü Genel Kurula gideceği merak konusu oldu.

Haber: Fazıl Erüş / WanHaber