TRABZON Barosu’na giren kimliği meçhul hırsız, üyelerden toplandığı öğrenilen 7 bin 500 TL’yi alarak kayıplara karıştı. Trabzon Adliyesi’nde ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Onlarca kameranın bulunduğu Trabzon Adliyesi’ndeki baro odasına giren hırsızın kimliğinin tespit edilmeye çalışıldığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma çerçevesinde hırsızlığın yapıldığı odada parmak izi arayan polis, güvenlik kameralarında da hırsızı belirlemeye çalışıyor. Tuvalette bir süre saklandığı belirlenen hırsızı baro çalışanlarından birinin gördüğü öğrenildi.. 


TRABZON Barosu’na giren kimliği meçhul hırsız, üyelerden toplandığı öğrenilen 7 bin 500 TL’yi alarak kayıplara karıştı. Polis şimdi adliyedeki baro odasından parayı çalan hırsızı arıyor.

TUVALETTE BEKLEDİ

Trabzon Adliyesi’nde ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Onlarca polisin ve güvenlik kamerasının bulunduğu binaya giren kimliği meçhul hırsızın binaya vatandaş gibi girdiğini, daha sonra 2. Kata çıkarak tuvalete girdi. Tuvaletten çıkarak kameranın kör noktasından baro odasına girerek üyelerden toplandığı belirlenen 7 bin 500 TL parayı çekmeceden alarak kaçtığı öğrenildi. Hırsızın çıkarken yangın merdivenini kullandığı ihtimali üzerinde duruluyor. 

HIRSIZ KEŞİF YAPMIŞ

Onlarca kameranın bulunduğu Trabzon Adliyesi’ndeki baro odasına giren hırsızın kimliğinin tespit edilmeye çalışıldığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak başlatılan
soruşturma çerçevesinde hırsızlığın yapıldığı odada parmak izi arayan polis, güvenlik kameralarında da hırsızı belirlemeye çalışıyor. Tuvalette bir süre saklandığı belirlenen hırsızı baro çalışanlarından birinin gördüğü öğrenildi.

ODA DA PARMAK İZİN ARANDI

Trabzon Adliyesi’ndeki baro odasına giren hırsızın kimliğinin tespit edilmeye çalışıldığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma çerçevesinde hırsızlığın yapıldığı odada parmak izi arayan polis, güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. 


gunebakis.com.tr